Neulonta Tilaajille

Niina Kaakkurivaaran Briljantti-palmikkosukkien kuviointi on loppuun asti hiottu – neulo sukat tällä ohjeella

Briljantti-palmikkosukkia on ilo neuloa, kun neulepinnoista ja kuvioista siirrytään sulavasti toiseen. Myös lopputulos on viimeisen päälle viimeistellyn näköinen.

Sukkien suunnittelija Niina Kaakkurivaara pitää erityisesti neulepinnoista, joissa neulos vaihtuu sujuvasti kuvio-osasta toiseen. Näissä sukissa resorilla on tarkoituksensa sukanvarressa, mutta se on myös osa kuviota.

Niina halusi tähän Briljantti-sukkaan hiottua timanttia muistuttavan, mutta pehmeämmän ja pyöreämmän kuvion. ”Jalokivien” välissä on palmikonkierrot, joista muodostuu helminauhaa muistuttava kuvio.

Myös kantalappu neulotaan joustinneuleena, jolloin se jatkuu katkeamattomana pintana varresta kantaan. Pohjassa neulotaan sileää oikeaa neuletta. 

Lankana on fingering-vahvuista sukkalankaa, joka neulotaan 3 numeron puikoilla.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Niina Kaakkurivaaran Briljantti-palmikkosukkien kuviointi on loppuun asti hiottu – neulo sukat tällä ohjeella

Sinun täytyy kommentoidaksesi.