Neulonta Tilaajille

Neulekoulu: oikea silmukka

Neulomisen opettelu alkaa oikeista silmukoista. Kun opit sen, osaat yhden neulomisen ydinasioista ja voit neuloa jo vaikka mitä.

Pääset oikeiden silmukoiden tekemisessä alkuun, kun teet puikolle aloitussilmukan ja luot tarvittavan määrän silmukoita.

Oikein neulottu silmukka näkyy oikealla puolella oikeana silmukkana ja nurjalla puolella nurjana silmukkana. Se on neulottaessa näkyviin tulevan silmukan oikea puoli.

Edestakaisneule eli ainaoikeinneule muodostuu kokonaan oikein silmukoin neulotuista kerroksista. Siinä joka toinen kerros näyttää oikealla puolella nurjalta silmukalta.

Sileää neuletta varten sinun täytyy opetella myös nurja silmukka, sillä siinä tasona neulottaessa joka toinen kerros neulotaan nurjin silmukoin. Jos neulot suljettuna neuleena, pelkät oikeat silmukat riittävät. Siinä työ etenee renkaana spiraalimaisesti. 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Neulekoulu: oikea silmukka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.