Ompelu Tilaajille

Ompele superhelpot kesähousut – kuvallisten ohjeiden avulla onnistut

Opi ompelemaan simppelit kuminauhavyötäröiset housut. Ne onnistuvat aloittelijaltakin kuvallisia ohjeita seuraamalla. Tulosta kaavat saman tein.

Haussa liehuvalahkeiset kesähousut, jotka valmistuvat yhdessä illassa? Näissä leveälahkeisissa housuissa on helppotekoinen vyötärökaitale, jonka sisään pujotetaan kuminauha. Housuihin ei ommella edes taskuja niin malli pysyy mahdollisemman nopeana ja simppelinä ommella. 

Mallihousut on ommeltu ohuesta brodeeratusta puuvillakankaasta, jossa on koristeelliset hulpioreunat. Ne on hyödynnetty lahkeensuissa. Huomaa, jos teen housut kankaasta, jossa ei niitä ole, leikkaa kappaleet normaalista pitkittäin hulpion suuntaa.

Housut voi hyvin ommella puuvillankankaan lisäksi vaikkapa pellavasta tai laskeutuvasta viskoosista, ohuesta farkusta tai tee pyjaman housut vaikkapa flanellista. Jos kaipaat lisää mukavuutta, ompele housut ohuesta trikoosta.

Lue myös: Herkullinen sävy tekee rennoista laskoshousuista kauden trendikkäimmät pöksyt – tulosta kaava ja ompele

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ompele superhelpot kesähousut – kuvallisten ohjeiden avulla onnistut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.