Ompelu Tilaajille

Merinovillainen kietaisupaita on kuin halaus! Tulosta kaavat ja ompele pehmeän linjakas vaate, joka tekee arjesta luksusta

Merinovillainen neulos on ihanan lämmin ja laadukas materiaali tyylikkääseen kietaisupaitaan. Ompele paita tulostettavalla kaavalla.

Pehmeää ja lämmintä, mutta myös linjakasta ja minimalistista. Kaikki nuo sanat sopivat kuvaamaan tätä merinovillaista kietaisupaitaa.

Paidan etu- ja takakappaleet tehdään kaksinkertaisina ja ommellaan niin, että hihojen kiinnityssaumat jäävät siististi niiden väliin. Samalla kappaleiden reunoista tulee kerralla viimeistellyt.

Valitse puseroon ohutta merinoneulosta tai trikoota, ettei kaksinkertaisista etu- ja takakappaleista tule liian paksut, kun etuosat asetetaan vielä ristikkäin.

Lue myös: Nostalginen yöpaita on kuin suoraan vanhoista Suomi-filmeistä – ompele pitsinen ihanuus itsellesi

Merinovillainen kietaisupaita

Merinovillainen kietaisupaita

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Merinovillainen kietaisupaita on kuin halaus! Tulosta kaavat ja ompele pehmeän linjakas vaate, joka tekee arjesta luksusta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.