Ompelu Tilaajille

Pystykauluksinen kukkamekko tuo kevään vaatekaappiisi – tulosta kaavat ja ompele viehättävä mekko itsellesi

Rimsuhelmasissa kukkamekossa on trendikäs röyhelöreunainen pystykaulus ja pussihihat. Kokeile niihen ompeluun kuminauhalankaa ja ihastu, miten kätevästi poimutus sillä syntyy.

Olipa kyseessä syntymäpäivät, illallinen ravintolassa tai teatteri-ilta tunnelmaa kohottaa naisellinen pystykauluksinen kukkamekko.

Kukkamekossa on viehättävät pussihihat ja röyhelöreunainen pystykaulus. Ne poimutetaan kuminauhalangalla, jolloin niistä tulee joustavat ja mukautuvat. Ohjeessa neuvotaan, kuinka onnistut poimutuksen ompelussa. Jotta mekon voi pukea päälle takapääntielle tehdään halkio ja silmunapitus.

Väljyys ja suorat linjat tuovat mekkoon mukavuutta. Mekon helmaan poimutetaan leveä ripsuhelma. Tarkista mekon pituussuhteen itsellesi sopiviksi ennen kuin ompelet röyhelöhelman kiinni mekkoon. 

Valitse mekkokankaaksi viskoosia tai muuta laskeutuvaa kangasta, sillä poimutukset vaativat kankaalta pehmeyttä. 

Lue myös: Särmä tyyli syntyy raidallisella paitamekolla – ompele huoliteltu mekko moneen menoon

Pystykauluksinen kukkamekko

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pystykauluksinen kukkamekko tuo kevään vaatekaappiisi – tulosta kaavat ja ompele viehättävä mekko itsellesi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.