Kodinhoito

Lemmikin sotkut siistiksi

Kun perheessä on lemmikkieläin, kuuluvat karvat, kuola, kura ja hiekka arkeen.

Listasimme tehokkaat perusvälineet, joiden avulla helpotat kotisi siivousta ja saat siitä karvattomamman ja kurattomamman.

Teippiharja on lemmikkiperheen monitoimiväline. Sillä puhdistat karvoista helposti niin vaatteet, huonekalut, matot kuin muutkin tekstiilit.

Mikrokuituliina on nihkeytettynä tehokas lian irrottaja. Kuivana liina latautuu sähköisesti ja sitoo karvat ja pölyn tehokkaasti. Mikrokuituliina sopii kaikkien kodin pintojen puhdistukseen. Mikrokuitumopilla tassun jäljet lähtevät vaivatta lattiasta.

Mikrosäämiskä puhdistaa nukkaamatta ja ilman raitoja lasi- ja peilipinnat sekä kodin elektroniikan kuonon jäljistä.

Kostutetulla teräväkuivaimella puhdistat hankalat nukka- ja villamatot kätevästi. Kumilasta irrottaa karvat pölyttämättä.

Staattinen liina latautuu käytössä sähköisesti ja imaisee karvat, pölyn ja lian itseensä. Kertakäyttöinen liina heitetään käytön jälkeen roskiin.

Lakaisuharja ja kuivain ovat loska-aikaan käteviä eteisessä. Lakaise sisään kantautuva hiekka ja kuivaa kura ja vesi saman tien.

Saumaharjalla saa pestyä helposti laatta- tai kaakelilattioidenpinttyneet saumat.

Lähde: Sinituote Oy

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lemmikin sotkut siistiksi

neljän turren äitiliini

Kostealla kämmenellä saa nopeasti pyhkäistyä enimmät karvat housunlahkeesta tai sängystä lakanasta ym.

CatWomanDo

Paras väline viiden kissan taloudessa on keskuspölynimuri. Siihen mahtuu paljon karvaa, pölyt karkaavat pihalle ja sisäilma on melko kissapölytöntä… Mattomme ovat räsymattoja, jotka voi vesipestä eivätkä ne säikähdä kissankynsien raaputustakaan. Sohva on vesipestävin irtopäällyksin varustettu ja päiväpeitot konepestäviä.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.