Lemmikit

Tunnistatko? Nämä 15 asiaa vain koiraihminen ymmärtää

Koiranomistaja tietää, että jääkaapille salaa hiippailu on sula mahdottomuus, ja imuri on turha kapistus loskasäällä. Sen sijaan keittiön lattia pysyy aina hohtavan puhtaana. Kuulostaako tutulta?

Ulkopuolinen voi hämmästellä, kun koiranomistaja puhuu lemmikilleen vauvakieltä ja pussailee tätä suoraan suulle. Listasimme 15 koiraihmistä kuvaavaa asiaa, jotka auttavat ymmärtämään tätä erityistä ihmistyyppiä ja hänen lemmikkiään.

1. Jääkaapille on turha hiipiä salaa

Se ei kuitenkaan onnistu. Ei, vaikka vaimentaisit askeleesi villasukilla ja pidättelisit hengitystäsi. Välillä sinusta tuntuu, että koira lukee ajatuksesi. Se heiluttaa häntäänsä jääkaapin edessä, kun sinä vasta pohdit, pitäisikö tehdä voileipä.

2. Lemmikkisi ruokahalu on pohjaton

Hämmennyt kuullessasi, että monet kissat lopettavat syömisen tultuaan kylläisiksi. Siis ihanko totta? Eikö kissa muka vetele kerralla lattialle kaatunutta kilon nappulapussillista ja kerjää sen jälkeen vielä makkarankuoria

3. Herkku on venyvä käsite

Kahvinporot, kuivatut herneet, perunankuoret, käsirasva ja astianpesuaine ovat herkkua. Vauvan puklu, nam!

4. ”Koiran suu on puhtaampi kuin ihmisen”

Vakuuttelet tätä kiivaasti, kun koirasi on nautiskellut jotain hieman eksoottisempaa ja tulee nuolemaan kasvojasi.

koira seuraa herkuttelua

5. Imuri on turha kapistus loskasäällä…

Mattoimuri, rikkaimuri, harja, lana, sinipiika – olet kokeillut kaikkea ja luovuttanut. Ehdit ihailla kiiltävää eteistä minuutin, kunnes kuraiset tassut töpöttävät iloisesti huoneen poikki.

6. …mutta keittiön lattia pysyy puhtaana

Nelijalkainen tehoimuri aktivoituu aina, kun lattialle putoaa muruja. Joskus siivousapuri myös edesauttaa makupalojen putoamista hyppimällä sinua vasten. Hän tekee tämän toki pelkästä rakkaudesta ja auttamisenhalusta.

7. Koirasi on mestari pakoilemaan suihkua

Purskahdat nauruun, kun joku ehdottaa, etkö voisi ratkaista siisteysongelmaa pesemällä koiran lenkin jälkeen. Pesemällä? Oletko itse ajatellut ratkaista rahahuoliasi lottoamalla? Todennäköisyytenne onnistumiseen on yhtä suuri.

8. Autostasi näkee, että olet koiraihminen

Se on nimittäin täynnä karvoja ja torkkupeittoja. Ajatus ikkunoiden koristelusta tassutarroilla on mielestäsi loistava. Osa koiraihmisistä yrittää pitää autonsa takapenkin säädyllisessä kunnossa, mutta peräkontin kura, vesikippo ja kuljetushäkki paljastavat totuuden.

koira sängyssä

9. Torkkuja on turha jatkaa, kun olet raottanut silmiäsi

Minä huomasin, että olet hereillä! Tässä on pallo, telmitään! Anna minulle ruokaa ja huomiota, elämä on ihanaa!

10. Vinkuvia leluja ei voi koskaan olla liikaa

Eikä solmuja, puruluita, palloja ja pehmopossuja. Osaat pujotella sulavasti lelumeren ylitse, etkä mieti, sopiiko kumikalkkuna olohuoneesi feng shuihin.

11. Alat puhua vauvakieltä

”Meidän neiti tutustui valtaistuimeensa” on koiranomistajalle luonteva tapa ilmaista, että mäyräkoira Bertalle on ostettu uusi peti. Kun kutsut Bertan syömään, hihkaiset, että ”mamilla on helkkuja”.

Käytät myös niin sanottua vauvapassiivia eli kieltä, jossa sinä ja koira sulaudutte yhdeksi persoonaksi. Kuvailet mukavaa kesäpäiväänne kertomalla, että ”tänään ihmeteltiin purjelaivoja, hörpittiin vettä rannasta ja nautittiin iltapäiväkahvit terassilla”. Kuulija saa päätellä itse, kuka on hörppinyt järvivettä ja kuka kahvia.

12. Et voi vastustaa anovaa ilmettä

Koirat ovat ilmeikkyydessään omaa luokkaansa. Vaikka päättäisit lujasti olla antamatta koiralle makupaloja, makoilette lopulta sylikkäin sohvalla mussuttamassa herkkuja. Muistatkos muuten sitä sääntöä, että koiraa ei päästetä sohvalle tai sänkyyn?

13. Lähtösi on katastrofi, paluusi ilojuhla

Koira arvaa, että olet lähdössä, vaikka yrittäisit tehdä sen vaivihkaa. Sinuun luodaan surkeita katseita häntä koipien välissä, sillä olet sydämetön hylkääjä. Kotiinpaluusi on aina suuri juhlahetki, vaikka olisit vienyt vain roskapussin ulos.

14. Tuttavapiirisi laajentuu

Tuossa on naapurin Nekku, tuossa Max ja tuolla näkyy menevän Stella. Ai keitä ovat nuo tyypit, joita he vetävät mukanaan hihnan perässä? Se ei ole niin tärkeää.

15. Hän jättää sydämeesi ikuisen jäljen

Kun aika jättää ystävästäsi, suret häntä kuin perheenjäsentä. Koira ei ole omistajalleen vain lemmikki, vaan lapsi, ystävä, elämänkumppani ja opettaja.

Lähteet: Huffington Post, Koirat.com, Tiede.fi

koira eläinlääkärissä

Juttua muokattu 8.5.2023: Pääkuva vaihdettu.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tunnistatko? Nämä 15 asiaa vain koiraihminen ymmärtää

Cheap Custom Term Papers

Nursing Papers for Sale service help you meet your instructor’s expectations by crafting quality Nursing Research Paper from scratch and submitting them before the deadline. Not all Religious Papers Writing companies are reliable in this area. Some provide Master Thesis Literature Review religion papers that are of low quality.
https://superiorwriters247.com/affordable-custom-term-papers-2/

Sinun täytyy kommentoidaksesi.