Sisustus Tilaajille

86-neliön omakotitalon suunnitteli tv:stä tuttu arkkitehti - hukkaneliöitä ei tässä kodissa tunneta

Sonja ja Olli Andersson ihastuivat ensin ajatukseen omakotitalon rakentamisesta ja sen jälkeen televisio-ohjelmassa näkemänsä arkkitehdin tyyliin.

Moderni puuomakotitalo sijaitsee Helsingin Vartiokylässä paikalla, jossa oli aiemmin Onnelan tila. Nyt tilan tarina jatkuu Talo Onnelan seinien sisällä.

Sonja, Olli ja Viljami Andersson asuivat muutama vuosi sitten lähistöllä Vuosaaren puolella ja kävelivät usein Vartiokylän alueelle. He huomasivat ajatusten pyörivän talohaaveen ympärillä ja pistivät tontit seurantaan.

”Kävimme muutamia vuosia sitten katsomassa Vartiokylässä myynnissä olevia tontteja, mutta ne eivät tuntuneet oikealle. Muutaman viikon päästä siitä huomasimme kaksi uutta myytävää tonttia, ja lähdimme heti katsomaan niitä. Siltä reissulta meidän tulevan kotimme tontti löytyi, Olli sanoo.

Lue myös: Marian ja Samin rinnetontti mahdollisti lähes 300 neliöisen talon – erillisessä piharakennuksessa on perheen tyttärien tanssistudio

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: 86-neliön omakotitalon suunnitteli tv:stä tuttu arkkitehti - hukkaneliöitä ei tässä kodissa tunneta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.