Sisustus Tilaajille

Anni ja Daniel eivät varsinaisesti etsineet uutta kotia, mutta 70-luvun talo tuntui heti omalta – edellisten asukkaiden sisustus sai parin hurahtamaan ikonisiin kalusteisiin

Anni ja Daniel ihastuivat 1970-luvun rivitaloasuntoon ja hurahtivat samalla Alvar Aallon arkkitehtuuriin, huonekaluihin sekä niiden kunnostamiseen.

Sattumankauppaa. Niin luonnehtivat Anni Laukkanen ja Daniel Avanloo päätymistään avaran 70-luvun rivitaloasunnon omistajiksi. Turun Raunistulassa kerrostalossa asuneella nuorella parilla ei sinänsä ollut tarvetta muuttaa, mutta he kuitenkin silloin tällöin selailivat Oikotieltä Turun tarjontaa.

Eräänä tammikuisena sunnuntaina heidän silmiinsä osui asunto arkkitehti Pekka Pitkäsen suunnittelemassa rivitalossa Suikkilan kaupunginosassa. He lähtivät asuntonäyttöön – ja se oli menoa.

“Emme etsineet nimenomaan 70-luvun taloa, mutta tämä asunto tuntui heti omalta. Ulkoapäin asunto oli huomaamaton ja piilossa, mutta kun astuimme avaraan olohuoneeseen ja näimme alkuperäisen takan, olimme myytyjä. Ihastuimme asuntoon ihan täysin ja kahden päivän päästä se oli meidän”, Anni muistelee.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anni ja Daniel eivät varsinaisesti etsineet uutta kotia, mutta 70-luvun talo tuntui heti omalta – edellisten asukkaiden sisustus sai parin hurahtamaan ikonisiin kalusteisiin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.