Sisustus Tilaajille

Meeri Koutaniemi ja Sami Yaffa esittelevät upean kotinsa, joka on täynnä taidetta: ”Olemme todella kotikeskeisiä”

Kahden taiteilijan, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan, kodissa ei ole rutiineja. Sen sijaan on röykkiöitä, taidetta, salahuone ja upea tunnelma.

Kodinhengetär herää ennen muita. Ehkä kuitenkin vain vaihtaakseen paikkaa omalta pediltä lämpimämpään pesään. 4-vuotias dobermanni Papu hyppää aamukuuden aikaan omistajiensa Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan sänkyyn. Se ei turhia väistele. Tavoitteena on limittää ja lomittaa tassut omistajien raajojen kanssa.

Syntyy röykkiö, joka on ensimmäinen asia, jota Meeri kodista kaipaa työreissuilla ollessaan.

”Röykkiö toistuu myös iltaisin, kun kaikki kerääntyvät sohvalle yhteen läjään. Tämä taitaa olla ainoa rutiinimme. Se on Papun ansiota. Hän on meidän kodinhengettäremme, joka tuntee kodin meistä parhaiten.”

Ennen koiraa kahden reissutyöläisen koti saattoi olla viikkoja kerrallaan pimeänä. Nyt pariskunnasta aina toinen on yleensä kotona koiran kanssa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Meeri Koutaniemi ja Sami Yaffa esittelevät upean kotinsa, joka on täynnä taidetta: ”Olemme todella kotikeskeisiä”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.