Sisustus Tilaajille

Takavuosien tv-persoona Tino Singhilla ja puolisolla on upean sävykäs koti Helsingissä – katso kuvat!

Kun Margit Luht ja Tino Singh muuttivat saman katon alle, he remontoivat 1930-luvun asuntonsa vanhaa säästäen ja kunnostaen. Boheemin sävykäs koti kelpaa kummituksellekin.

Jo talon rappukäytävässä, joka on alkuperäisessä asussaan vanhoine puukaiteineen ja narskuvine lattioineen, tulee tunne kuin olisi jossain toisessa maassa, kenties Tanskassa.

Margit Luht oli salaa haaveillut lapsilleen omasta pihasta keskustan leikkipuistojen sijaan jo tovin ennen kuin näki 1930-luvun pienkerrostalossa sijaitsevan asunnon myynti-ilmoituksen. Kuvat asunnosta lumosivat hänet oitis.

”Kaikki vanha kiehtoo minua, ja kuluneet ruutuikkunat olivat kirsikkana kakun päällä”, hän kertoo.

Margit muutti perheineen asuntoon 10 vuotta sitten. Liiton päättymisen jälkeen Margit jäi asumaan asuntoon lastensa kanssa. Nykyään neliöt täyttää uusperhe, kun Margitin puoliso, monille aiemmasta televisiourastaan tuttu, Tino Singh muutti yhteisen katon alle neljä vuotta sitten.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Takavuosien tv-persoona Tino Singhilla ja puolisolla on upean sävykäs koti Helsingissä – katso kuvat!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.