Sisustus Tilaajille

Ei mitään tavallista! Miian koti on tehty vanhaan liiketilaan – upeat sävyt muokkasivat epätavallisesta asunnosta tunnelmallisen kodin

Miia Sorvojan ja poikien kodissa on elämää, iloa ja väriä. Vanha liiketila tarjoaa persoonalliset puitteet rentoon sisustamiseen.

Tavallinen ei riitä Miia Sorvojalle, kun kyse on kodista: boheemi sisustustyyli ansaitsee veroisensa raamit.

Sitä ”jotain” löytyy vanhasta asunnoksi muutetusta kaksikerroksisesta liiketilasta, jonka keskiössä kulkee näyttävä kierreportaikko pinnakaiteineen.

Suuret ikkunat avautuvat vilkkaan kadun suuntaan ja kaikkialla lainehtii valo. Täällä asutaan kuin suloisessa pesässä keskellä urbaanin elämän sykettä.

Miia ja pojat muuttivat uuteen asuntoon alkuvuodesta 2021. Perhe asui aiemmin ateljeemaisessa kerrostalohuoneistoissa samoilla kulmilla ja he olivat kaikki ehtineet kiintyä sen tunnelmaan. Elämänmuutosten keskellä Miialle oli tärkeää löytää kolmikolle koti, jossa on jotain tuttua ja persoonallista.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ei mitään tavallista! Miian koti on tehty vanhaan liiketilaan – upeat sävyt muokkasivat epätavallisesta asunnosta tunnelmallisen kodin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.