Sisustus Tilaajille

Eron jälkeen Vilja sisusti uudesta kodista levollisen turvasataman itselleen ja pojalleen - rinnakkain ovat kirppislöydöt ja designaarteet

Modernia arkkitehtuuria ja skandinaavista sisustustyyliä rakastava Vilja löysi unelmiensa kodin 1980-luvun paritalo-asunnosta Itä-Helsingistä.

Tässä kodissa on riehakas ja mukaansatempaava vastaanotto, kun 1-vuotias Nuna-irlanninsetteri tulee ovelle. Nuorella neidillä on innokas ja tutkiva asenne kaikkiin tulijoihin. Nunan lisäksi talossa asuvat Vilja Vehkaoja ja 7-vuotias Arni-poika.

Söderlund-Valovirta-arkkitehtitoimiston suunnittelema paritalokokonaisuus Jollaksessa, Itä-Helsingissä on vaalea, linjakas, puutarhamainen ja kodikas kohde. Viljan ja Arnin kodin arkkitehtuuri on valoisa ja mielenkiintoinen useassa eri tasossa sijaitsevine kerroksineen. Asunnossa on myös pieni piha ja kodin lähellä hyvät ulkoilumaastot.

Mäntyiseen kalliomaastoon rakennettu pientaloyhtiö on arkkitehtonisesti poikkeuksellinen ja aivan lähellä merenrantaa. Asunnon pohjaratkaisu on kiinnostava, sillä kalliorinteeseen rakennettujen talojen sisätilat on toteutettu kolmeen tasoon.

Lue myös: Kirppis on siirtynyt Instagramiin – myyjät kertovat tienesteistään ja paljastavat, mikä menee nyt kuin kuumille kiville

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Eron jälkeen Vilja sisusti uudesta kodista levollisen turvasataman itselleen ja pojalleen - rinnakkain ovat kirppislöydöt ja designaarteet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.