Sisustus Tilaajille

Hirsitalo sai uuden elämän kesämökkinä – kaupat syntyivät, vaikka kaikki oli sudittu vauvansiniseksi!

Rabbe ja Tiia hankkivat pienen hirsitalon, joka varasti heti palan molempien sydämestä. Remonttikokemusta ei entuudestaan ollut, mutta pariskunta oppi tekemällä.

”Hankimme puolisoni Tiian kanssa tämän mökin alkuvuodesta 2016. Asuimme tuolloin vuokralla Porvoossa aivan Vanhan kirkon takana. Koska oman talon hankkiminen Porvoosta ei ollut mahdollista, heräsi mökkihaave.

Ehdimme käydä katsomassa vain ­kahta paikkaa, ennen kuin löysimme tämän ­mökin, ja ihastuimme heti. Meitä ei jarruttanut edes se, että koko mökki oli ­maalattu vauvansinisellä. Tuntuu, että maalipurkki oli ollut riittoisa, sillä samalla värillä oli maalattu lattia, seinät ja jopa huonekalut.

Näimme, mitä sinisen alta voisi kuoriutua. Täältä löytyivät juuri ne asiat, joita ­etsimme: hirsirunkoisessa rakennuksessa oli haaveilemamme vanha puuhella sekä maakellari.

Lue myös: Puutarhakalusteet 2020: Tutustu tämän vuoden trendeihin – tarjolla jokaiselle jotakin

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.