Sisustus Tilaajille

Jannin sisustustyyli muuttui, kun hän palasi asumaan kotipaikkakunnalleen: ”En olisi voinut kuvitella, että seinälläni on ryijy”

Janni ja Joonas Keituri viihtyivät kymmenen vuotta pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa, kunnes huomasivat haikailevansa takaisin kotipaikkakunnalleen Kotkaan, meren äärelle.

Kesällä 2020 porvoolaispariskunta Janni ja Joonas Keituri oli viettämässä juhannusta Kotkassa. He veneilivät ystävien kanssa lipuen tämänkin talon edustalla, rannan talojen huikeaa sijaintia ihaillen. Tuon veneilyretken jälkeen kummankin mieleen jäi kytemään pieni kipinä paluumuutosta synnyinseudulle.

Perheeseen oli juuri syntynyt vauva ja lisätilan tarve oli kasvamassa. Jannin vanhemmat sekä monia ystäviä asuu Kotkassa ja ajatus perheen asettumisesta turvaverkkonsa läheisyyteen sai Jannin ja Joonaksen selailemaan asuntomyynti-ilmoituksia tutulta kotipaikkakunnalta.

Oli myös selvää, että itäisemmästä Suomesta he saisivat jotain sellaista, mihin rahkeet eivät pääkaupunkiseudulla riittäisi. Asuntojen hintatasoissa oli huomattavat erot.

Jo kuukauden etsinnän jälkeen he saivat vihiä veneretkeltä tutun ranta-alueen talosta, joka oli tulossa myyntiin.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jannin sisustustyyli muuttui, kun hän palasi asumaan kotipaikkakunnalleen: ”En olisi voinut kuvitella, että seinälläni on ryijy”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.