Sisustus

Kauneimmat jouluvalot 2022 ovat tässä! Listasimme 7 kiinnostavaa uutuutta

Ripusta tähtiverho ikkunaan tai koristele juhlapöytä kullanvärisellä valoköynnöksellä. Jouluvalot 2022 ovat siroja mutta näyttäviä. Vuoden uutuuksien joukossa on niin perinteisiä kuin yllättäviäkin ratkaisuja.

Kausivalot ovat monelle ensimmäinen merkki joulukauden alkamisesta. Illat pimenevät ja kodeissa kaivataan tunnelmallisia valonlähteitä. Jouluvalot 2022 tuovat tuikkeellaan iloa ja valoa koko talveksi.

Tämän vuoden jouluvalotarjonnasta löytyy yllättäviä, kekseliäitä ja klassisiakin uutuuksia. Koristeletko tänä vuonna jouluvaloilla ikkunan, ruokapöydän vai senkin päällisen? 

Lue myös: Kannattaako kausivalot jättää tänä vuonna sytyttämättä? Asiantuntija kertoo, vietämmekö sähkökriisin takia pimeää joulua

Jouluvalot 2022: Listasimme 7 kauneinta

1. Juhlapöydän kaunistus

jouluvalot 2022
Paristokäyttöinen Stråla led-valosarja, Ikea. 9,99 e © Ikea

Ikean uutuuksiin kuuluva kullanvärinen köynnös tuo ruokapöytään oikeata juhlan tuntua. Valosarjan 40 lamppua palavat paristosarjalla, jonka voi piilottaa esimerkiksi koristehavujen alle.

Lue myös Seura.fi:n juttu: Ärsyttävätkö naapurin vilkkuvat jouluvalot? Selitys löytyy aivoistasi

2. Samaan aikaan moderni ja perinteikäs

Birk-valotähti, Jotex. 119 e.
Birk-valotähti, Jotex. 119 e. © Jotex

Bambusta käsintehdyn joulutähden 40 pientä led-valoa valaisevat pehmeästi. Koriste on 65 cm halkaisijallaan kookas komistus esimerkiksi suureen ikkunaan. Valotähti toimii kolmella AA-paristolla, jotka on ostettava erikseen.

3. Tähtitaivas pienoiskoossa

jouluvalot 2022
Konstsmide Unisieppari -koristevalaisin, Clas Ohlson. 49,90 e. © Clas Ohlson

Unisiepparia muistuttava pöytävalaisin tuo tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Valaisimen 100 pientä led-valoa voidaan himmentää tarvittaessa. Pimeässä valot näyttävät kuin kirkkaalta tähtitaivaalta.

4. Tähtisadetta ikkunaan

jouluvalot 2022
Konstsmide-valoverho, Ellos. 35 e. © Ellos

Tuiki tuiki tähtönen! Tämä hurmaava valoverho soveltuu myös ulkokäyttöön. 12 lumihiutaletta ja 60 led-lamppua näyttävät ikkunasta ulos katsoessa ihanalta tähtisateelta.

5. Tyylikäs pöytäkoriste

Stråla led-pöytäkoriste, Ikea. 9,99 e.
Stråla led-pöytäkoriste, Ikea. 9,99 e. © Ikea

Stråla-koriste on niin suloinen, että se voisi ajaa pöytävalaisimen virkaa jopa vuoden ympäri. Kukkaa muistuttava varjostin heijastaa valon pehmeästi ja tunnelmallisesti. 31 cm korkea valaisin toimii paristoilla, joten johtoja ei kaivata.

6. Moderni kuusi

jouluvalot 2022
Kynttelikkö Pagod, Star Trading, Clas Ohlson. 99,90 e. © Clas Ohlson

Clas Ohlsonin uutuus Pagod-kynttelikkö voisi ajaa jopa kuusen asemaa pienessä kodissa. Kynttelikkö on 79 cm korkea mutta mahtuu silti hyvin esimerkiksi ikkunanlaudalle. Kynttelikön oksille voi halutessaan ripustaa koristeitakin. Pagodia löytyy kahdessa eri värissä valkoisena ja beigenä.

7. Trendikäs ilmestys

Star Trading Paperitähti December, Ellos. 17,99 e.
Star Trading Paperitähti December, Ellos. 17,99 e. © Ellos

Tämä sähäkkä 18-sakarainen tähtönen olisi näyttävä koriste esimerkiksi ruokapöydän yläpuolella. Tähti on halkaisijaltaan 35 cm ja se myydään ilman johtosarjaa ja valonlähdettä. Koriste näyttää hyvältä myös ilman valoa. Värivaihtoehtoja on tummanpunaisen lisäksi kirkas punainen, harmaa ja valkoinen.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kauneimmat jouluvalot 2022 ovat tässä! Listasimme 7 kiinnostavaa uutuutta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.