Sisustus

Kauneimmat skandikodit

Haaveiletko omakotitalossa tai asutko jo sellaisessa? Poimi herkullisimmat sisustusideat Dekon skandikodeista.

Haaveiletko ajattomasta ja tyylillisesti yhtenäisestä skandinaavisesta kodista? Tai onko sinulla jo moderni koti, jonka sisustus kaipaa yhtenäisen linjan? Tämä juttusarja on sinulle.

Skandinaaviseen sisustustyyliin yhdistetään vaaleus, avaruus, luonnonmateriaalien runsas käyttö ja valoisuus. Sisustuksessa on vahvana myös funktionaalisuus, jossa jokaisella huonekalulla, esineellä ja tavaralla on paikkansa kokonaisuudessa.

Esittelemme juttusarjassa kauneimmat skandinaaviset kodit, jotka hurmaavat ajattomuudellaan, harmonisilla väriyhdistelmillään ja inspiroivilla ideoillaan.

Skandinaavisuus ei tarkoita värittömyyttä tai tylsyyttä. Löydät sarjan kodeista sävyjä, jotka on poimittu kodin ikkunasta näkyvästä maisemasta, asukkaan lempitaideteoksesta tai asunnon aikakauden sävykartasta. Luonnonsävyt ovat hyvä lähtökohta skandikodissa. Kallionharmaa ja sammalenvihreä ovat takuuvarma väriyhdistelmä nyt ja tulevaisuudessa. Kun sävyt ja materiaalit ovat luonnosta, kokonaisuus on ajaton, kestävä, muokattava ja ekologinen.

Tutustu ajattomiin skandikoteihin ja poimi ideat myös omaan sisustukseesi.