Sisustus

Koe ihanat sisustuskaupat Lohjan asuntomessujen 2021 ympäristössä! Katso kartalta 11 inspiroivinta puotia

Lohjalta kolmen vartin ajomatkan säteellä löytyy useampia kiinnostavia sisustuskauppoja. Näissä puodeissa kannattaa piipahtaa, kun olet tien päällä.

Mikä sen parempi syy suunnata autoretkelle, kuin inspiroivat sisustuskaupat? Intohimoinen sisustaja suunnittelee reittinsä varrelle paikkakuntien omia sisustushelmiä.

Lohjan, Raaseporin, Salon ja niiden lähialueiden kaupat tarjoavat ihania sisustuslöytöjä ja inspiroivaa silmänruokaa. Parhaimmillaan puodeissa voi konsultoida ammattilaista erilaisiin sisustuspulmiin.

Lue myös: Paras kirpputori Uudellamaalla x 5 – näiltä kirppiksiltä teet vielä sisustuslöytöjä

Sisustuskaupat Lohjan lähistöllä

Lohjalla ja sen lähialueilla noin kolmen vartin ajomatkan säteellä löytyy useampi sisustuskauppa. Alueella on tarjota esimerkiksi taiteeseen, käsityöhön, second handiin, vihersisustukseen, kalusteisiin ja piensisustukseen keskittyviä puoteja. Valitse reitillesi sopivat kaupat ja lähde matkaan!

Voit tutustua sisustuskauppoihin klikkaamalla kartalla vilkkuvia ympyröitä tai lukemalla alla olevat esittelytekstit.

Sisustuskaupat Lohjalla

1. Ihana Store

Laurinkatu 36, 08100 Lohja

IHANA on muotiin ja lifestyleen keskittyvä myymälä Lohjan keskustassa. IHANAN valikoima painottuu vaatteisiin, mutta sisustajille tarjolla on pieniä sisustuselementtejä, kuten tyynynpäällisiä, mattoja, pöytävalaisimia, kukkaruukkuja ja sisustuskoreja.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön IHANA Store (@ihana_store) jakama julkaisu

2. Fasaani Antik

Lohjanharjuntie 1147, 08680 Lohja

Second hand -kaupalla Fasaanilla on myymälä Helsingin Ullanlinnan lisäksi myös Lohjalla. Lohjan myymälällä on tarjota muun muassa runsaasti astioita, huonekaluja ja tekstiilejä. Löytöjen koluamiseen isossa myymälässä voi mennä pidempikin tovi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Fasaani Antik (@fasaaniantik) jakama julkaisu

3. PENTIK Lohja Karnainen Outlet

Hossanmäentie 1, 08350 Lohja

Pentikin Outlet-myymälät tarjoavat perusvalikoiman lisäksi kakkoslaadun keramiikkaa, edullisia poisto- ja sesonkituotteita ja erikoiseriä. Lohjan myymälä sijaitsee Turuntien varrella.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Pentik Suomi (@pentik_official) jakama julkaisu

4. Sisuste Siivonen

Suurlohjankatu 17, 08100 Lohja

Perheyritys, joka on aloittanut toimintansa mattokauppana Karkkilassa, jossa sijaitsee edelleen yrityksen mattokutomo. Lohjan keskustassa Siivonen myy perinteisten lankamattojen lisäksi muun muassa ryijyjä ja muita sisustustekstiilejä. Valikoimaan kuuluu myös Siivosen omaa tuotantoa olevat kannatinraudat seinävaatteiden ja ryijyjen ripustamiseen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sisuste Siivonen Oy (@sisustesiivonen_) jakama julkaisu

Nummela

5. Dekomi

Haanperäntie 4, 03100 Nummela

Syksyllä 2020 avattu lifestyle-myymälä idyllisessä maaseutumaisemassa ison puutarhan ympäröimänä. Dekomin valikoimaan kuuluu vaatteita ja sisustusta moderniin makuun. Joukossa on paljon kotimaisia ja kierrätettyjä tuotteita.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Käyttäjän @dekomi jakama julkaisu

6. Kodin tyyli, Nummela

Naaranpajuntie 1, 03100 Nummela

Valoisa sisustuskauppa laajalla huonekalujen, valaisimien peilien ja sänkyjen valikoimalla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kodin Tyyli (@kodintyyli) jakama julkaisu

Inkoo

7. HUONE ett RUM

Bollstantie 5, 10210 Inkoo

Inkoossa 1800-luvulla rakennetussa Inkoon pappilan tunnelmallisessa kivinavetassa sijaitsee todellinen vihersisustajan kultakaivos. HUONE ett RUM on kahden naisen, metalliartesaani-puutarhuri Eeva Tarkion ja puutarhatoimittaja-viherstylisti Johanna Vireahon perustama yritys. Myymälän valikoimassa yhdistyy perustajien rakkaus kasveihin, muotoiluun, taiteeseen ja kotimaiseen tuotantoon.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön HUONE ett RUM (@huone_ett_rum_) jakama julkaisu

Raasepori

8. Kakelverstad Wire & Mire, Karjaa

Rahtaajantie 1, 10320 Karjaa

Kaakeliverstas, jossa kaakeleita, lautasia ja muuta keramiikkaa valmistuu käsityönä. Wire & Mire edustaa käsityöläisyyttä, joka on katoamaisillaan myös kaakelinvalmistuksen alalla. Kivitavara kaulitaan, muotoillaan, kuivataan ja raakapoltetaan ja lopuksi laistetaan ja poltetaan vielä toistamiseen perinteisin menetelmin. Jokainen kaakeli eläväisellä ja uniikilla pinnallaan on oma taideteoksensa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kakelverkstad Wire & Mire (@kakelverkstaden) jakama julkaisu

9. Onoma Shop, Fiskars

Fiskarsintie 352, 10470 Raasepori

Tornikellorakennuksessa, keskellä Fiskarsin vehreintä Ruukkia, sijaitsee Onoman osuuskuntalaisten tuotteita myyvä Onoma Shop. Kauppa on oiva paikka tehdä uniikkeja taidelöytöjä kotiin tai lahjaksi. Valikoimassa on vaihteleva kokoonpano osuuskuntalaisten töitä eri käsityön, muotoilun ja taiteen aloilta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ONOMA Cooperative (@onomagram) jakama julkaisu

10. Popana, Tammisaari

Kuninkaankatu 7, 10600 Tammisaari

Tammisaaren keskustassa sijaitseva Popana on inspiroivan värikäs lifestyle-sisustuskauppa monipuolisella valikoimalla. Popanan katosta roikkuu runsas valaisintarjonta ja hyllyjä täyttävät ruukut, astiat, pyyheliinat, matot ja muut koriste-esineet. Valikoimaan kuuluu myös lankoja neulonnan ystäville.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Popana (@popana_interior) jakama julkaisu

Salo

11. Salon sisustus ja tapetti, Salo

Myllyojankatu 2 A, 24100 Salo

Sisustussuunnittelija Sanna Heinosen pitämä tapettikauppa inspiroi runsaalla 10 000 tapettimallin valikoimalla, josta löytyy muun muassa hurmaavia ruotsalaisen Midbecin kukkakuvioita ilottelevissa sävymaailmoissa. Salon sisustus ja tapetti tarjoaa myös tarvittaessa ammattiapua sisustuspulmiin.

Lue myös: Asuntomessut 2021 Lohjalla – nappaa kiinnostavat messuvinkit ja kurkista kulisseihin!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Koe ihanat sisustuskaupat Lohjan asuntomessujen 2021 ympäristössä! Katso kartalta 11 inspiroivinta puotia

Sinun täytyy kommentoidaksesi.