Asuntomessut 2021 Lohjalla – kurkista kesän messutrendeihin!

Asuntomessut 2021 järjestetään Lohjalla heinä–elokuussa, 9.7.–8.8.  Tule jo nyt mukaan messuille Kotilieden, Dekon ja Asuntomessujen yhteisellä sivustolla. Palaa sivuston kautta myös aiempien Asuntomessujen tunnelmiin Tuusulassa ja Kouvolassa.

Asuntomessut-teemasivustolla pääset ensimmäisten joukossa kurkistamaan kulissien taakse!

Päivitämme tälle Asuntomessut-teemasivustolle viikoittain Lohjan Asuntomessujen kuulumisia. Dekon messutalo, Kannustalon Suomi-talo on jo hyvässä vaiheessa. Seuraa sivullamme Suomi-talon työmaakuulumisia. Lue myös Dekon asuntomessukohteen sisustussuunnittelijan Helena Karihtalan vinkit seinän maalaamiseen ja värin valintaan.

Asuntomessut 2021 ja Lohja: Millainen ja missä on Lohja?

Lohja sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Asukkaita Lohjalla on hieman alle 50 000. Lohjanjärvi hallitsee kaupungin maisemaa, ja siksi Lohjan usein sanotaankin muistuttavan Järvi-Suomea. Myös Hiidensalmen asuntomessualue on Lohjanjärven rannassa, ja Lohjan Asuntomessut hyödyntääkin ratkaisuissaan järvimaisemaa ja järven läheisyyttä.

Asuntomessut Lohjalla ovat järjestyksessä 51. Asuntomessut. Ensimmäiset Asuntomessut järjestettiin Tuusulassa vuonna 1970. Messuja on 50 vuoden aikana järjestetty eri puolilla Suomea, muun muassa Porissa, Vantaalla ja Mikkelissä.

Palaa aiempien messujen tunnelmiin! Asuntomessut 2020 Tuusulassa

Palaa aiempien messujen tunnelmiin! Asuntomessut 2019 Kouvolassa

Inspiraatiota sisustamiseen! Deko.fi:n uusimmat jutut