Asuntomessut 2023 järjestetään Loviisassa 7.7. – 6.8. Kotilieden Asuntomessut-teemaosio kokoaa kiinnostavimmat messuilmiöt, taloratkaisut ja sisustusideat. Sivuillamme pääset palaamaan myös aiempien Asuntomessujen kohteisiin Naantalissa, Lohjalla, Tuusulassa ja Kouvolassa.

Asuntomessut 2023 Loviisan Kuningattarenrannassa avautuvat yleisölle 7.7. ja jatkuvat 6.8. saakka. Kotilieden Asuntomessut-osiossa pääset kurkistamaan alueelle jo etukäteen. Messujen avautuessa kokoamme kiinnostavimmat kodit, trendit ja ilmiöt näille sivuille.

Dekon ja TM Rakennusmaailman heinäkuun numerot ovat Loviisan asuntomessujen viralliset messuluettelot. Luettelot ilmestyvät 28.6.2023 Voit tilata luettelot suoraan kotiisi tästä.

Asuntomessut 2023 Loviisassa inspiroivat jälleen sisustamaan

Asuntomessut 2023

Asuntomessut 2023

Palaa aiempien messujen tunnelmiin! Asuntomessut 2022 Naantalissa

Palaa aiempien messujen tunnelmiin! Asuntomessut 2021 Lohjalla

Hiidensalmen asuntomessualue on Lohjanjärven rannassa, ja Lohjan Asuntomessut hyödynsikin ratkaisuissaan järvimaisemaa ja järven läheisyyttä.

Asuntomessut Lohjalla olivat järjestyksessä 51. Asuntomessut. Ensimmäiset Asuntomessut järjestettiin Tuusulassa vuonna 1970. Messuja on 50 vuoden aikana järjestetty eri puolilla Suomea, muun muassa Porissa, Vantaalla ja Mikkelissä.

Palaa aiempien messujen tunnelmiin! Asuntomessut 2020 Tuusulassa

Palaa aiempien messujen tunnelmiin! Asuntomessut 2019 Kouvolassa

Inspiraatiota sisustamiseen! Deko.fi:n uusimmat jutut