Asuntomessut 2021 Lohjalla – kiinnostavimmat kohteet ja trendit

Asuntomessut 2021 järjestettiin Lohjalla heinä–elokuussa. Palaa sivustomme kautta Lohjan kiinnostavimpiin kohteisiin ja myös aiempiin Asuntomessu-tunnelmiin Tuusulassa ja Kouvolassa.

Asuntomessut-teemasivustolla koosteet messutrendeistä!

Olemme koonneet Asuntomessut 2021-sivustollemme muun muassa kiinnostavimmat keittiötrendit, toimivimmat värivalinnat seiniin ja yllättävimmät olohuoneiden sisustusratkaisut.

Lue myös Dekon asuntomessukohteen sisustussuunnittelijan Helena Karihtalan vinkit seinän maalaamiseen ja värin valintaan.

Asuntomessut 2021 ja Lohja: Uudenmaan Järvi-Suomi

Lohja sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Asukkaita Lohjalla on hieman alle 50 000. Lohjanjärvi hallitsee kaupungin maisemaa, ja siksi Lohjan usein sanotaankin muistuttavan Järvi-Suomea. Myös Hiidensalmen asuntomessualue on Lohjanjärven rannassa, ja Lohjan Asuntomessut hyödyntääkin ratkaisuissaan järvimaisemaa ja järven läheisyyttä.

Asuntomessut Lohjalla ovat järjestyksessä 51. Asuntomessut. Ensimmäiset Asuntomessut järjestettiin Tuusulassa vuonna 1970. Messuja on 50 vuoden aikana järjestetty eri puolilla Suomea, muun muassa Porissa, Vantaalla ja Mikkelissä.

Palaa aiempien messujen tunnelmiin! Asuntomessut 2020 Tuusulassa

Palaa aiempien messujen tunnelmiin! Asuntomessut 2019 Kouvolassa

Inspiraatiota sisustamiseen! Deko.fi:n uusimmat jutut