Sisustus Tilaajille

Kutsuva makuuhuone

Makuuhuone on kodin tiloista se, jossa voi tunteilla sisustuksessa. Luo siitä rauhoittumiseen kutsuva keidas, jossa ei ole mitään ylimääräistä.

Makuuhuoneen tulisi olla tila, joka edesauttaa mieltä ja ruumista rentoutumaan ja nukahtamaan. Harmonia ja selkeys niin huonekalujen määrässä kuin sisustustyylissäkin on avain tähän. Tämä ei tarkoita asketismia, vaan makuuhuone kannattaa sisustaa tyylillisesti osaksi muuta kotia. Ongelmana voi olla, että sisustaja ei tiedä, kuinka sitten saada makuuhuoneesta kutsuva ja omaan tyyliin sopiva. 

Esittelemme juttusarjassa neljä erilaista makuuhuonetyyliä ja annamme ohjeet tyylien toteuttamiseen. Siinä missä yksi nauttii pelkistetystä niin sävyjen kuin tavaramääränkin suhteen, toinen toivoo sävyjä ja runsautta.

Oletko pohtinut makuuhuoneen maalaamista? Lue ensin värijuttumme ja saat tietää, mitä eri värit saavat aikaan. Viimeistele sisustus onnistuneella valaistuksella – vinkit löydät jutusta.

Näin luet jutut: Kaikki makuuhuoneaiheiset jutut löytyvät alla olevassa kuvassa olevien pallojen alta. Klikkaa kuvassa kohtaa, josta olet kiinnostunut ja lue juttu avautuvasta ikkunasta.

Artikkelit löytyvät myös listattuna kuvan jälkeen.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.