Sisustus

Messutalo MinunVALO on valmis - alkuperäinen visio piti loppuun asti

Nimikkokohteemme MinunVALO Mikkelin Asuntomessuilla on skandinaavinen ja puhdaslinjainen kokonaisuus. Nyt talolla odotellaan messuvieraita!

Miten aika riensikään! MinunVALO on nyt valmis, ja pääsemme keskittymään messuihin. Talostamme tuli todella upea. On pakko hetkeksi oikein pysähtyä miettimään ja ihastelemaan mitä olemmekaan saaneet aikaiseksi. Nyt on ylpeä olo!

omakotitalo minunVALO MIkkelin asuntomessuilla kesällä 2017

Alkuperäinen visio on pitänyt koko matkan. MinunVALO näyttää ja tuntuu juuri siltä kuin sen oli tarkoituskin. Talon jokainen tila on toimiva ja visuaalisesti kiinnostava. Avaruutta ja tilaa löytyy, ja talo on soveltuva monenlaiseen asumiseen.

MinunVALOssa näkyy skandinaavisuus, mutta puhdaslinjaiseen tyylikkyyteen yhdistettiin rouheita betoni- ja teräspintoja ja jotain hieman yllättävääkin. MinunVALO on simppeli, raikas ja kutsuva, muttei tavanomainen. Se edustaa arjen luksusta prameilematta kuitenkaan liikaa.

omakotitalo minunVALO MIkkelin asuntomessuilla kesällä 2017
omakotitalo minunVALO MIkkelin asuntomessuilla kesällä 2017

MinunVALO on viihtyisä koti, jonne kutsuu ystäviä mielellään.

Sydämellinen kiitos kaikille mukana oleville yhteistyökumppaneille. Te teitte MinunVALOsta mahdollisen. Suuren suuri kiitos kuuluu myös Anita Koposelle, joka herätti tila- ja sisustussuunnitelmallaan MinunVALOn henkiin. Näin hienolla messutalolla voimme ylpeänä edustaa MinunLOFTia Asuntomessuilla. Aivan mahtavat neljä viikkoa tulossa!

anita koponen, omakotitalo minunVALO MIkkelin asuntomessuilla kesällä 2017

Mikkelin Asuntomessut 2017, Deko, minunloft, MinunVALO

Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8.

Lue lisää:

Asuntomessut ja MinunLoft

MinunVALOn koko tarina aiemmissa päiväkirjamerkinnöissä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Messutalo MinunVALO on valmis - alkuperäinen visio piti loppuun asti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.