Sisustus Tilaajille

Mikä sattuma! Miika kantoi tuntemattoman rouvan ostokset tämän kotiin 40 vuotta sitten – nyt hän asuu itse samassa puutalossa

Merellinen Kristiinankaupunki hurmasi Miikan ja Meri-Tuulin hankkimaan lomakodikseen vanhan puutalon, jolla oli merkillinen yhteys Miikan lapsuuteen. Nyt merikapteenin talo on heidän vakituinen asuntonsa.

Tapahtui eräänä kesäpäivänä 1980-luvulla Kristiinankaupungin torilla: Tyylikäs vanharouva on ollut ostoksilla ja pyytää 14-vuotiasta Miikaa auttamaan painavien kantamusten kanssa. Kohtelias nuori mies kantaa kassit rouvan kotiin asti, vanhan puutalon portille. Rouva kiittää ja tokaisee: ”Minä muistan sinua testamentissani.”

Juhlava lausahdus ei koskaan toteutunut, mutta kyseisen rouvan ja Miikan elämänpolut kyllä kohtasivat vuosikymmeniä myöhemmin varsin erikoisella tavalla.

Hyvä fiilis, vaikka talo oli kolkko ja piha ankea 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mikä sattuma! Miika kantoi tuntemattoman rouvan ostokset tämän kotiin 40 vuotta sitten – nyt hän asuu itse samassa puutalossa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.