Sisustus Tilaajille

Mikä eläkekoti! Saaristosta löytyi unelmapaikka, jonne lapset ja lapsenlapset saivat omat mökit

Isovanhempien kodista meren rannalla on tullut jälkipolven lempipaikka. Sinne kokoontuvat vapaa-ajanviettoon niin lapset kuin lapsenlapsetkin. Jokaisella on oma mökki ja oma rauha.

Sininen meri kimmeltää auringossa, ja vanhat tammet ojentavat suojelevasti oksiaan punamultaisten rakennusten ylle. Saa­risto on kauneimmillaan keskikesän poutaisena päivänä.

Juuri tällaisena päivänä yhdeksän vuotta sitten tukholmalaiset Karin ja Jerry rakastuivat paikkaan, josta tuli ensin heidän vapaa-ajankotinsa, ja sittemmin pysyvä eläkekotinsa. Saaristotilan maat ja metsät oli loh­kottu ja myyty jo aiemmin, mutta merenranta­tontilla oli vanhan päärakennuksen lisäksi neljä pientä raken­nusta. Se sopi täydellisesti pariskunnan ja heidän aikuisten lastensa ideaan luoda koko klaanin yhteinen kokoontumispaikka.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mikä eläkekoti! Saaristosta löytyi unelmapaikka, jonne lapset ja lapsenlapset saivat omat mökit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.