Sisustus Tilaajille

Amerikkalais-suomalainen muotoilijapariskunta Julie ja Mika Tolvanen tunnetaan tuttujen muotojen haastajana – ajoituksella ja saunalla on heille erityinen merkitys

Muotoilijat Julie ja Mika Tolvanen viihtyvät ja inspiroituvat luonnossa mutta tekevät kaikki työelämän ja kodin tärkeimmät päätökset saunassa.

Pakkanen höyrystää hengityksen ja iltapäivän valo sävyttää sen kultaiseksi. Julie ja Mika Tolvasella ei ole kiire sisälle, sillä muotoilijapariskunta viihtyy parhaiten ulkona luonnossa. Kodin ja studion läheisellä merenrannalla voi tehdä lintuhavaintoja ympäri vuoden.

Vaikka Tolvaset eivät kavahda pakkasia, heidän tärkeimmät päätöksensä syntyvät saunassa. Siellä päätettiin mennä naimisiin ja perustaa yhteinen suunnittelutoimisto Studio Tolvanen. Saunassa ideoitiin oma Pidät-niminen brändi, jonka tuoteperheeseen pariskunta suunnittelee arvojaan kunnioittavia tuotteita. Saunassa ryhdyttiin myös kehittelemään brändin ensimmäistä tuotetta, kierrätysmuovista valmistettua Silo-lintulautaa.

”Sauna is the place”, täsmentää Mika Tolvanen.

Julie Tolvanen paljastaa, että sauna on myös se paikka, missä Mika puhuu eniten. Julien mukaan suomalainen hiljaisuuskulttuuri oli hänelle varsin uutta ja outoa, kun Pohjois-Amerikan Oregonissa kasvanut nainen saapui Suomeen vuonna 2009.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Amerikkalais-suomalainen muotoilijapariskunta Julie ja Mika Tolvanen tunnetaan tuttujen muotojen haastajana – ajoituksella ja saunalla on heille erityinen merkitys

Sinun täytyy kommentoidaksesi.