Sisustus Tilaajille

Muotoilija Hanna Anonen etsi vintage-mekkoa, mutta ostikin tuolin: ”Hanki juuri se esine tai huonekalu, joka siinä hetkessä tekee sinut onnelliseksi”

Muotoilija Hanna Anosen kodin sisustus on syntynyt spontaanisti kirppislöytöjen kautta.

“Ihastuin pienen asunnon hyvään pohjaan ja sen mahdollisuuksiin: lautalattiat ja seinät voi aina maalata, jos kaipaan kotiin jotain uutta. Maalaamalla eri väreillä on helppo kokeilla ja ottaa riskejäkin. Se on kuitenkin vain maalia. Viimeksi maalasin keittiön taivaanvaaleansiniseksi. Se on värinä raikas, kevyt, rauhallinen ja puhdas.

Muuttohetkellä rakastin myös 50-luvun alkuperäisen keittiön söpöyttä, mutta nykyisin arvostan enemmän käytännönläheisyyttä. Hiljattain poistin keittiön yläkaapit ja asensin tilalle seinävalaisimet. Haaveilen keittiönkaappien uusimisesta ja koko keittiön maalaamisesta vaaleansiniseksi.

Hanna Ahonen 
Hanna Ahonen

Lue myös: Muotoilija Milla Vaahtera viihtyy Vuosaaren taiteilijatalossa: ”Mieheni mukaan kotimme on kuin vaihtuva näyttely”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.