Sisustus Tilaajille

Nora ja Tomi ostivat talon, jonka remontissa seinän takaa löytyi salahuone – tarinan mukaan rakennukseen on kätketty hopea-aarre

Pöydän alla nukkuva kummitus, salahuoneita seinien sisällä ja kätketty hopea-aarre. Harva pystyy kertomaan kotitalonsa menneisyydestä yhtä kiehtovia tarinoita kuin lahtelaiset Nora ja Tomi, jotka ostivat vanhan lankarullatehtaan isännöitsijän talon.

Myyntisivustolta bongattu 400-neliöinen talo herätti hilpeyttä yhteistä kotia etsivissä Nora Niska­sessa ja Tomi Hiltusessa – se kun täytti komeasti toivotut kriteerit. Hakusessa oli näet tilava ­talo hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Pariskunta oli löytänyt toisensa aikuisiällä keväällä 2019. He ehtivät käydä tutustumassa pariin rintamamiestaloon, kunnes katse osui ilmoitukseen komeasta keltaisesta pytingistä.

”Laskimme asiasta leikkiä, että lähdetäänkös katsomaan tämmöistä kartanoa. Hieman hihitellen päädyimme tutustumaan taloon – ja sen jälkeen meille ei sitten kelvannutkaan enää mikään muu”, Nora kertoo.

Tomiin teki jo pihalla vaikutuksen se, miten jylhä ja näyttävä talo oli kokonaisuudessaan. Sisällä ihmetytti huoneissa vallitseva hiljaisuus, vaikka oltiin kuitenkin lähellä Lahden keskustaa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Nora ja Tomi ostivat talon, jonka remontissa seinän takaa löytyi salahuone – tarinan mukaan rakennukseen on kätketty hopea-aarre

Sinun täytyy kommentoidaksesi.