Sisustus Tilaajille

Sanna vuokrasi kesätorpan yhdessä kaverin kanssa – näin vältät mökin vuokraamisen sudenkuopat

Sannan haave omasta kesäpaikasta toteutui vuokraamalla mökki ja hankkimalla vastuuta jakamaan mökkikaveri. Parasta järjestelyssä on mahdollisuus viettää aikaa sekä maalla että kaupungissa. Lue Sannan vinkit mökin pitkäaikaisvuokraukseen.

Mökki maalla, kaupunkikoti ja työ Helsingissä, matkailu, ravintolaillat ystävien kanssa. Miten rahaa ja aikaa riittäisi niihin kaikkiin?

Sitä Sanna pohti muutama vuosi sitten. Oman kesäpaikan ostaminen kutkutti, mutta suuren rahamäärän sijoittaminen mökkiin, johon ei ollut ennalta minkäänlaista sidettä, tuntui riskialttiilta. Hän ei myöskään halunnut mökkeilystä ahdistavaa velvollisuutta.

”Minusta on ihanaa olla mökillä, mutta tykkään myös matkustella ja tavata kavereita. Vuokramökki mahdollistaa minulle monipuolisen kesänvieton”, Sanna sanoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sanna vuokrasi kesätorpan yhdessä kaverin kanssa – näin vältät mökin vuokraamisen sudenkuopat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.