Sisustus

Sisustusmatkalla Kööpenhaminassa

Kööpenhamina tarjoaa sisustusmatkaajalle hyvän kattauksen skandinaavista huippumuotoilua ja kansainvälisiä designerkkejä.

HAY House
HAY House

Hay House, Østergade 61, 2.krs, hay.dk Hayn modernit ja skandinaavisen pelkistetyllä linjalla toteutetut kalusteet löytyvät Strøgetin varrelta. Jos et raaski pakata matkalaukkuun isoja huonekaluja, löytyy valikoimasta myös pientä kotiin tuotavaa, kuten tekstiilejä ja muita piensisustustuotteita.

 

Gubi Store
Gubi Store

Gubi Store, Møntergade 19, gubi.dk

Strøgetin poikkikadulta löydät näyttävän GUBI Storen. Se sijaitsee vuodelta 1916 peräisin olevassa talossa, jossa sijaitsi alun perin Kööpenhaminan ensimmäinen tavaratalo. Liike on näkemisen arvoinen siis paitsi nykyisen sisältönsä, myös menneisyytensä takia.

 

Illums Bolighus
Illums Bolighus

Illums Bolighus, Amagertorv 10, illumsbolighus.dk

Sisustustavaratalo Illums Bolighus tunnetaan Tanskan kuninkaallisen perheen hovihankkijana. Tavaratalossa on esillä laajalti erilaisten skandinaavisten sisustusalan yritysten tuotantoa. Shop-in-shop -periaatteella toimiva tavarataloon kannattaa pistäytyä ihan vain katselemaankin.

Vipp Concept Store
Vipp Concept Store

Vipp Concept Store, Ny Østergade 34, vipp.com Poljinroksiksesta alkunsa saanut Vipp on vuosien aikana laajentunut käsittämään koko kodin sisustustavaroita. Metalli on yrityksen ydinosaamista, ja sen ympäriltä löytyvät niin kylpyhuone-,  keittiö- kuin muut piensisustustuoteet. Valikoimasta saa parhaimman käsityksen Strøgetin poikkikadulta löytyvässä Vipp Concept Storessa. Yrityksen uusin ylpeydenaihe on viime kesänä lanseerattu keittiökalustemallisto.

Royal Copenhagen, Amagertorv 6, royalcopenhagen.dk Vuonna 1775 aloittaneent perinteikkään posliiniyrityksen Royal Copenhagenin lippulaivamyymälä täynnä upeaa käsityötaitoa.

Designdelicatessen, Frederiksberg Allé 6 Monipuolisesti tanskalaista ja kansainvälistä designia myyvä liike.

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sisustusmatkalla Kööpenhaminassa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.