Sisustus

Talo Haltiatar: Nyt se on valmis, melkein!

Talo Haltiattaren rakentajaperheen on vallannut tunteiden kirjo. Päällimmäisenä on kuitenkin kiitollisuus kaikkia projektissa mukana olleita kohtaan - ja tietenkin ilo unelmien kodista.

Koko kirjo tunteita on vallannut meidät viimeisillä metreillä: jännitys, ihastus, väsymys, odotus, kauhu, lista voisi jatkua loputtomiin. Tunteista päällimmäisin on kuitenkin kiitollisuus kaikkia rakennusprojektissa mukana olleita kohtaan. Matkan varrelle mahtuu suuri määrä loistavia ihmisiä, joita ilman emme ikinä olisi selvinneet.

Talo Haltiatar on melkein valmis. Kuva: Paula Hellberg
Sadonkorjuuterassilla on hyvä rentoutua. Kuva: Paula Hellberg

Perheemme on äärimmäisen tyytyväinen lopputulokseen. Rakkaus tulevaa kotiamme kohtaan on kasvanut pikkuhiljaa. Ylpeydellä ihailen rakennuksen julkisivua ja odotan jo malttamattomana syysiltoja lasitetuilla parvekkeilla. Ja miltä mahtaakaan tuntua  saunan lämmittäminen ensimmäistä kertaa. Monta uutta, ihanaa kokemusta on edessä.

Messuvieraille toivon mahtavia kokemuksia ja oivalluksen paikkoja. Moni saattaa tulla hakemaan vinkkejä sisustukseen tai neuvoja rakentamiseen – ja totisesti toivon, että näitä molempia on mahdollista löytää meidän tulevasta kodistamme.

Lukunurkkaukseen on hyvä vetäytyä lehden tai kirjan ja kahvikupposen kanssa. Kuva Paula Hellberg.
Talo Haltiattaressa on taiteilija Johanna Oraksen töitä. Kuva: Paula Hellberg.

Rakentajina suurimpana toiveenamme on kuitenkin tuottaa elämyksiä. Talo Haltiatar on suunniteltu sisustukseltaan aistiesteettömäksi, sisällä on käytetty paljon puuta ja olohuoneessa on upeaa Johanna Oraksen taidetta. Toivon kohteessamme vierailevien löytävän oman tunnekirjonsa ja kun matka jatkuu eteenpäin, ehkä myöhemmin miettivän, että Talo Haltiattaressa oli hyvä olla.

Keittiö on iso ja avoin, tilaa on useammallekin kokille. Kuva: Paula Hellberg.

Paula: Olen onnellinen mahdollisuudesta päästä mukaan näin upeaan projektiin. Ennen kaikkea olen iloinen siitä, että perhe tuntee talon kodikseen sisustusta myöden. Toivon, että messukävijät nauttivat kierroksellaan talon tunnelmasta. Onhan tämä nyt jännittävää!

Tervetuloa Talo Haltiattareen!

 

Nina Rouhikko, rakentajaperheen äiti

Paula Hellberg, sisustussuunnittelija

 

Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018.

Dekon asuntomessukohde Talo Haltiatar on kohde nro 26.

 

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Talo Haltiatar: Nyt se on valmis, melkein!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.