Sisustus Tilaajille

Talovanhuksen remontti oli Karoliinan ja Villen suhdetesti – muuton jälkeen vietettiin häitä: ”Jos ei itse remontista opi uutta, niin ainakin kumppa­nista”

Vanha hirsitalo kirkonkylän raitin kupeessa oli nököttänyt ­pitkään tyhjillään. Karoliina ja Ville näkivät talon mahdollisuudet ja tiesivät, että noiden seinien sisään rakentuisi ihana koti heidän uusperheelleen.

Karoliina seurasi harmitellen, kuinka yksi Vihdin kirkonkylän vanhimmista ja viehättävimmistä taloista rapistui naapurissa hänen silmiensä alla. Kun rakennus tuli myyntiin kesällä viisi vuotta sitten, ja Karoliina ja hänen kumppaninsa Ville lähtivät sitä yhdessä katsomaan. Huonejako oli mukavalla tavalla erikoinen, eikä neliöistä ollut puutetta. Pariskunta näki talon mahdollisuudet.

Kauppoihin päästiin syksyllä ja remontti aloitettiin saman tien. Remonttikohde sijaitsi aivan vanhan kodin vieressä, kirjaimelli­sesti kivenheiton päässä. Tuoreelle pariskunnalle kunnostusprojekti oli ensimmäinen yhteinen hanke. Muuttamaan yhteiseen ­kotiin päästiin helmikuussa 2018.

Näkymä makuuhuoneesta ruokailutilaan, jossa on kymmenen hengen pöytä.
Vanhasta kodista muutti mukana kymmenen hengen ruokapöytä, jonka pöytälevy on Helsingin Satamalaitoksen vanha ovi. Osa Tolix-tuoleista hankittiin käytettyinä ja osa tilattiin Finnish Design Shopista.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Talovanhuksen remontti oli Karoliinan ja Villen suhdetesti – muuton jälkeen vietettiin häitä: ”Jos ei itse remontista opi uutta, niin ainakin kumppa­nista”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.