Sisustus Tilaajille

Elisan, 33, ja Riston, 34, värikäs rintamamiestalo on kuin villiintyneen mummon koti – jopa katot on maalattu eri värein

Elisa ja Risto kuvailevat värikkään rintamamiestalonsa sisustustyyliä termillä Granny gone wild eli villiintynyt mummola. Jopa kodin katot on maalattu ennakkoluulottomasti iloisin sävyin. Värien lisäksi kodista löytyy taidetta, kukkatapetteja sekä kiinnostavia kierrätyslöytöjä.

Tästä voisi tulla loppuelämän koti! Rintamamiestalon pohjaratkaisusta tuntui löytyvän muuntautumiskykyä. Sijainti oli mainio ja tontilla oli rakennusoikeutta jäljellä.

Risto ja Elisa olivat unelmoineet remonttikuntoisesta ”pommista”, rintamamiestalosta, jossa olisi iso rönsyilevä piha. Sellaisia ei vain tuntunut löytyvän pääkaupunkiseudulta. Kunnes joulun aikaan 2021 myyntiin tuli Espoossa sijaitseva talo, jossa kaikki oli sopivasti rempallaan.

Suuret perusremontit talossa oli tehty, mutta pinnat ja piha kaipasivat innokkaita käsipareja. Elisa ei saanut silmiään irti pihan vanhoista tammista. Pariskunta teki tarjouksen ja kaupat sovittiin jo ennen uudenvuoden alkua.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Elisan, 33, ja Riston, 34, värikäs rintamamiestalo on kuin villiintyneen mummon koti – jopa katot on maalattu eri värein

Sinun täytyy kommentoidaksesi.