Sisustus Tilaajille

Kuin sukeltaisi satumaailmaan! Vintage-kauppiaiden upeassa kodissa tyylit, värit ja esineet rönsyilevät

Runsautta rakastava Irja Nuru ja minimalisti Mi Kinnunen-Nuru ovat löytäneet yhteisen tavan elää, työskennellä ja sisustaa kotiaan, joka oli alun perin vain Irjan.

Kallion Karhupuiston kupeessa sijaitseva Irja Nurun ja Mi Kinnunen-Nurun koti on kuin sukellus satumaailmaan tai teatterin puvustamoon, jossa niin koti kuin asukkaat ovat persoonallisia ja kiehtovia.

Yhteen he muuttivat neljä vuotta sitten sillä sopimuksella, että koti on Irjan, johon Kinnunen muuttaa. Sillä nimellä Irja Mi’tä kutsuu.

Olohuoneen erkkerin edessä on Hakolan nahkainen Lazy-sohva. Pöytä on vanha Sibelius-akatemian kahta puolta istuttava rehtorin pöytä. Irjan kaveri teetti siitä ruokapöydän ja myi sen myöhemmin tähän kotiin. Villamatto on hyvän ystävän lapsuudenkodista ja saatu lahjaksi. Lyyraviikuna on kuin yksi perheenjäsen ja kasvanut valoisassa erkkerissä valtavaksi.
Olohuoneen erkkerin edessä on Hakolan nahkainen Lazy-sohva. Pöytä on vanha Sibelius-akatemian kahta puolta istuttava rehtorin pöytä. Irjan kaveri teetti siitä ruokapöydän ja myi sen myöhemmin tähän kotiin. Villamatto on hyvän ystävän lapsuudenkodista ja saatu lahjaksi. Lyyraviikuna on kuin yksi perheenjäsen ja kasvanut valoisassa erkkerissä valtavaksi. © Jaanis Kerkis
Irjan rönsyilevä tyyli käy ilmi kaikkialla kotona. Sormuslautanenkaan ei pyytele anteeksi.
Irjan rönsyilevä tyyli käy ilmi kaikkialla kotona. Sormuslautanenkaan ei pyytele anteeksi. © Jaanis Kerkis

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kuin sukeltaisi satumaailmaan! Vintage-kauppiaiden upeassa kodissa tyylit, värit ja esineet rönsyilevät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.