Sisustus Tilaajille

Mikä maalaisparatiisi! Tanja ja Vesa remontoivat mummonmökistä ja navetasta unelmien kakkoskodin

Helsinkiläiset Tanja ja Vesa löysivät mieleisensä mummonmökin Lammilta. ­Remontointia rakastava pariskunta teki taloon ­mittavia muutoksia. Nyt paikasta on tullut kakkoskoti, jossa työpäivätkin sujuvat etänä ympäri vuoden.

”Halusimme kakkoskodiksemme mummonmökin, joka olisi enintään kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Löysimme tämän 1920-luvulla rakennetun talon Lammilta vuonna 2009”, Tanja ja Vesa kertovat.

Pariskunta pitää remontoinnista, ja tarkoitus oli tehdä kakkoskodissa vain pientä pintaremonttia. Kun pinkopahvien alta paljastuivat kauniit hirret, he päätyivät tekemään mittavan remontin, jossa mökin välikatto purettiin.

”Sisustustyylimme on täällä runsaampaa kuin minimalistisesti sisustetussa kaupunkikodissamme. Tänne on hankittu sekä uusia että vanhoja huonekaluja ja astioita. Mökki ei ole kuitenkaan vanhojen tavaroiden kaatopaikka.”

”Välikaton purkaminen toi tupaan ilmavuutta ja valoa. Vanha leivinuuni on käytössä sekä mökin lämmittäjänä että ruoanlaitossa. Talon henkeen sopivat astiat saavat olla esillä avohyllyillä. Ruokapöytä on ostettu entisestä työpaikastamme, mainostoimistosta. Vietämme täällä rapujuhlia ja valmistamme aterioita ystävillemme.”
”Välikaton purkaminen toi tupaan ilmavuutta ja valoa. Vanha leivinuuni on käytössä sekä mökin lämmittäjänä että ruoanlaitossa. Talon henkeen sopivat astiat saavat olla esillä avohyllyillä. Ruokapöytä on ostettu entisestä työpaikastamme, mainostoimistosta. Vietämme täällä rapujuhlia ja valmistamme aterioita ystävillemme.” © KRISTA KELTANEN
”Halusimme keittiön, joka miellyttää silmää vielä kymmenen vuoden jälkeenkin. Olemme olleet tyytyväisiä Kvänumin ajattomaan maalaiskeittiöön, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet astianpesukoneesta blenderiin. Keittiöön mahtuu useampikin kokki samaan aikaan.”
”Halusimme keittiön, joka miellyttää silmää vielä kymmenen vuoden jälkeenkin. Olemme olleet tyytyväisiä Kvänumin ajattomaan maalaiskeittiöön, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet astianpesukoneesta blenderiin. Keittiöön mahtuu useampikin kokki samaan aikaan.” © KRISTA KELTANEN

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tanja ja Vesa remontoivat mummonmökistä ja navetasta unelmien kakkoskodin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.