Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Aasialainen jauhelihapannu

Aasialainen jauhelihaherkku paahdetaan kovassa lämmössä murumaiseksi seokseksi. Voit tarjoilla mausteisen jauhelihamurun lisukkeiden kanssa myös salaatinlehtien sisässä ja nauttia rentona sormisyötävänä illanistujaisissa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Aasialainen jauhelihapannu:

  • 400 g naudanpaistijauhelihaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ¼ punaista chiliä
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 1 rkl ruokokidesokeria
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 limetin raastettu kuori ja mehu
  • ripaus suolaa

Lisäksi

  • thairiisiä, punaista chiliä, limettiä, kevätsipulia, korianteria

Valmistusohje

Aasialainen jauhelihapannu valmistuu näin nopeasti ja helposti.

1. Paahda jauheliha teflonpintaisella pannulla seesamiöljyn kanssa murumaiseksi. Lisää lopussa joukkoon puristettu valkosipulinkynsi, hienonnettu chilipala, kalakastike, sokeri ja soijakastike. Mausta vielä limettiraasteella ja -mehulla sekä suolalla.

2. Tarjoile aasialainen jauhelihapannu thairiisin, paistetun riisin tai muiden lisukkeiden kanssa.

Vinkki: Älä kääntele jauhelihaa paahtamisen alkuvaiheessa, jotta pannu ei jäähdy. Voit tarjoilla mausteisen jauhelihamurun lisukkeiden kanssa myös salaatinlehtien sisässä ja nauttia rentona sormisyötävänä illanistujaisissa.

Lisää reseptejä:

Uunipeltimakaronilaatikko Jauheliha-perunavuoka Ruoka.fi: Papu-jauhelihapata


Kommentoi

Kommentoi juttua: Aasialainen jauhelihapannu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.