Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Aasialainen jauhelihapannu

Aasialainen jauhelihaherkku paahdetaan kovassa lämmössä murumaiseksi seokseksi. Voit tarjoilla mausteisen jauhelihamurun lisukkeiden kanssa myös salaatinlehtien sisässä ja nauttia rentona sormisyötävänä illanistujaisissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Aasialainen jauhelihapannu:

400 g naudanpaistijauhelihaa
1 rkl seesamiöljyä
1 valkosipulinkynsi
¼ punaista chiliä
2 rkl kalakastiketta
1 rkl ruokokidesokeria
1 rkl soijakastiketta
1 limetin raastettu kuori ja mehu
ripaus suolaa
Mainos

Lisäksi

thairiisiä, punaista chiliä, limettiä, kevätsipulia, korianteria

Valmistusohje

1. Paahda jauheliha teflonpintaisella pannulla seesamiöljyn kanssa murumaiseksi. Lisää lopussa joukkoon puristettu valkosipulinkynsi, hienonnettu chilipala, kalakastike, sokeri ja soijakastike. Mausta vielä limettiraasteella ja -mehulla sekä suolalla.

2. Tarjoile jauhelihamuru thairiisin ja lisukkeiden kanssa.

Vinkki: Älä kääntele jauhelihaa paahtamisen alkuvaiheessa, jotta pannu ei jäähdy. Voit tarjoilla mausteisen jauhelihamurun lisukkeiden kanssa myös salaatinlehtien sisässä ja nauttia rentona sormisyötävänä illanistujaisissa.

Lisää reseptejä:

Uunipeltimakaronilaatikko
Jauheliha-perunavuoka
Ruoka.fi: Papu-jauhelihapata

Keskustelu

Kommentoi juttua: Aasialainen jauhelihapannu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X