appelsiini-juustokakut marengilla
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Appelsiini-juustokakut marengilla

Appelsiinijuustokakut marengilla ovat syötävän suloisia leivonnaisia. Keksipohjaiset juustokakut ovat helppotekoisia. Valmista yhden ison marenki-juustokakun sijaan jokaiselle juhlijalle om pieni juustokakku.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Appelsiini-juustokakun pohja:

150 g kanelikeksiä, esim. LU Bastogne
50 g voita
0.5 dl lemon curd -sitruunatahnaa

appelsiini-juustokakun täyte:

4 liivatelehteä
1 prk (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 prk (200 g) ranskankermaa
2 dl kuohukermaa
1 appelsiinin raastettu kuori
0.5 dl sokeria
0.5 dl lemon curd -sitruunatahnaa
4 rkl appelsiinimehua

marenki:

1.5 dl sokeria
0.5 dl vettä
2 kananmunanvalkuaista

Keskustelu

Kommentoi juttua: Appelsiini-juustokakut marengilla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X