Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Avokadojuustosalaatti

Avokadojuustosalaatti on peräisin muusikko ja kyläkauppias Kisu Jernströmiltä. – Pidän ruoanlaitosta, mutta en halua uhrata siihen paljon aikaa. En osaa antaa tarkkoja mittoja, koska sävellän myös ruokaa valmistaessani, Kisu kertoo. Tämä juustolla tukevoitettu avokadosalaatti sopii mainiosti kesäpäivän lounaaksi tai grillatun kalan kaveriksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Avokadojuustosalaatti

  • 2 avokadoa
  • 1 dl ituja
  • 0.5 dl mustia oliiveja
  • 2 dl juustokuutioita (Gouda)
  • rucolan lehtiä
  • salaatinlehtiä

kastike:

  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ripaus suolaa
  • ripaus sokeria
  • mustapippurirouhetta

Valmistusohje

Avokadojuustosalaatti valmistuu helposti näin. Käsittele ensin avokadot. Halkaise avokadot, poista kivi ja kuori hedelmät. Kuutioi hedelmäliha.

Tee sitten salaatinkastike.

Sekoita lopuksi kaikki  ainekset salaatiksi ja kaada kastike avokado-juustosalaatin päälle.

Katso myös: Kisu Jernströmin aamuinen graavilohilautanen

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Arkiruokaa avokadosta – mikä näistä maistuisi sinulle?


Kommentoi

Kommentoi juttua: Avokadojuustosalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.