Reseptit
alle 30 min
24
Kiitos

Banaani-suklaafudge

Ainekset

Lisää kauppalistalle
100 g banaanivaahtokarkkeja
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
200 g maitosuklaata

Valmistusohje

1. Saksi vaahtokarkit pieniksipaloiksi. Nosta kattilaan kondensoitu maito ja saksitut vaahtokarkit. Keitä aineksia noin 5-8 minuuttia, kunnes ne ovat täysin sulaneet tasaiseksi massaksi.

2. Nosta kattila syrjään ja lisää joukkoon paloiteltu maitosuklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.

3. Kaada sulanut seos leivinpaperilla vuoratulle pienelleuunipellille, joka on kooltaan noin 13 x 20 cm. Anna jäähtyä viileässä. Paloittele annospaloiksi.

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Banaani-suklaafudge

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X