
Bataattivuohenjuustorisotto
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 500 g bataattia
- 2 rkl öljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
vuohenjuustorisotto:
- 1 rkl öljyä
- 5 dl risottoriisiä
- 14 dl kasvislientä
- muutama rosmariinin oksa
- 4 rkl raastettua parmesaania
- ripaus mustapippuria
- 150 g vuohenjuustoa palana
Valmistusohje
- Kuori ja kuutioi bataatit. Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.
- Valmista risotto. Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.
- Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä, niin että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin. Sekoita välillä.
- Keitä seosta noin 20 minuuttia. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniraaste, pippuri ja bataattikuutiot.
- Annostele risotto tarjoilulautasille. Ripottele pinnalle murskattua vuohenjuustoa ja tarjoa heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Bataattivuohenjuustorisotto