Gluteeniton raparperipiirakka
Gluteeniton raparperipiirakka leivotaan yhtä helposti kuin tavallinenkin versio. Viimeistele raikas raparperipiirakka kuohkealla vaniljakastikkeella tai -jäätelöllä.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Gluteeniton raparperipiirakka, pohja
- 125 g voita
- 1 dl sokeria
- 2 ½ dl gluteenittomia kaurajauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
- ½ dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 kananmuna
Gluteeniton raparperipiirakka, täyte
- 500 g maitorahkaa
- 1 ½ dl kermaa
- 2 kananmunaa
- 1 dl sokeria
- ½ sitruunan mehu
- 1 tl vaniljasokeria
Gluteeniton raparperipiirakka. pinnalle
- ½ l raparperia pieninä viipaleina
- ½ dl fariinisokeria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Gluteeniton raparperipiirakka