Gluteeniton raparperipiirakka
Gluteeniton raparperipiirakka leivotaan yhtä helposti kuin tavallinenkin versio. Viimeistele raikas raparperipiirakka kuohkealla vaniljakastikkeella tai -jäätelöllä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Gluteeniton raparperipiirakka, pohja
125 g
voita
1 dl
sokeria
2 1/2 dl
gluteenittomia kaurajauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1/2 dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1
kananmuna
Gluteeniton raparperipiirakka, täyte
500 g
maitorahkaa
1 1/2 dl
kermaa
2
kananmunaa
1 dl
sokeria
1/2
sitruunan mehu
1 tl
vaniljasokeria
Gluteeniton raparperipiirakka. pinnalle
1/2 l
raparperia pieninä viipaleina
1/2 dl
fariinisokeria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Gluteeniton raparperipiirakka