Reseptit
yli 60 min
20
Kiitos

Gluteeniton täytekakku – limettitäytteinen seminaked-kerroskakku

Gluteeniton kerroskakku on tyylikäs ja näyttävä juhlien keskipiste. Maukas kakkupohja on todella herkullinen ja raikas täyte yllättää juhlavieraat. Kaunis valkosuklaakruunu on helppo tehdä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gluteeniton täytekakkupohja

150 g huoneenlämpöistä voita
3 dl sokeria
3 kananmunaa
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1 dl kookosjauhoja
1/2 tl suolaa
1 tl ksantaania
1 tl psylliumia
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl kuohukermaa

Kakkupohja

2 annosta täytekakkutaikinaa (kts. yltä)
yksi 15 cm:n vuoka ja yksi 19 cm:n vuoka

Kostutus

3 dl maitoa
2 tl vaniljasokeria

Täyte

400 g limecurd-tahnaa
5 dl kuohukermaa
500 g maustamatonta maitorahkaa
4 rkl vaniljakreemijauhetta
200 g valkosuklaata
Mainos

Voikreemikuorrutus

400 g huoneenlämpöistä voita
10 dl tomusokeria
2 rkl maitoa

Koristelu

syötävää lehtikultaa ja pieniä marenkeja
valkosuklaasta tehty kruunu

Valkosuklaakruunu

200 g valkosuklaata
elintarvikekelpoista kultapölyä tai kultaspraytä
ilmapallo

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gluteeniton täytekakku – limettitäytteinen seminaked-kerroskakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X