1. Leikkaa 1 kerä roomansalaattia pitkittäin neljään osaan kannan kanssa. Huuhtele salaatit huolella. Huuhtele 250 grammaa kirsikkatomaatteja ja yksi vihreä paprika. Jaa paprika neljään lohkoon poistaen samalla siemenkodat ja kanta
2. Grillaa salaatit, tomaatit ja paprikanpalat nopeasti kuumassa grillissä parilan päällä ja nosta ne tarjoilulautasille. Mausta kevyesti sormisuolalla. Nosta lopuksi parilalle 200 g fetajuustoa ja grillaa nopeasti pintaan väri.
3. Jaa fetajuusto sekä yksi desilitra mustia kalamata oliiveja lautasille ja pirskota pinnalle kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä. Mausta fetajuustot kevyesti oreganolla.
Lue myös: Kreikkalainen salaatti – oikeaoppinen valmistustapa saattaa yllättää
Keskustelu
Kommentoi juttua: Grillattu kreikkalainen salaatti