Reseptit
alle 30 min
4

Grillifetapasta

Kesällä kaipaa helppoa ja herkullista ruokaa. Grillifetapasta valmistuu fetasta ja tomaateista, jotka saavat grillistä täydellisen aromin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Grillifetapasta:

2 (á 150 g) fetajuustoa palana
500 g terttukirsikkatomaatteja
4 vartta kevätsipulia
kourallinen basilikaa
4 rkl kapriksia
chiliä
mustapippuria
3 dl valkoviiniä

Valmistusohje

  1. Tee kaksi nyyttiä leivinpaperista ja foliosta. Leikkaa molemmista kaksi neliötä. Aseta folio alle ja leivinpaperi päälle.
  2. Nosta molempien papereiden päälle yksi feta. Jaa tomaatit fetajuustojen viereen. Hienonna kevätsipuli ja ripottele fetan päälle. Lisää annoksiin basilikanlehdet ja kaprikset. Mausta chilillä ja pippurilla. Lorauta joukkoon valkoviiniä.
  3. Kuumenna grilli. Rypistä folio reunoilta nyytiksi, mutta älä sulje kiinni. Grillin aromit pääsevät paremmin kiinni juustoon ja tomaatteihin. Grillaa noin 25 minuuttia.
  4. Keitä pasta ja valuta se. Jätä pasta kattilaan. Lusikoi pehmennyt feta ja muut ainekset kattilaan, sekoita. Tarjoile heti.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillifetapasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X