
Grillifetapasta
Kesällä kaipaa helppoa ja herkullista ruokaa. Grillifetapasta valmistuu fetasta ja tomaateista, jotka saavat grillistä täydellisen aromin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Grillifetapasta:
- 2 (á 150 g) fetajuustoa palana
- 500 g terttukirsikkatomaatteja
- 4 vartta kevätsipulia
- kourallinen basilikaa
- 4 rkl kapriksia
- chiliä
- mustapippuria
- 3 dl valkoviiniä
Valmistusohje
Grillifetapasta tehdään helposti näin:
- Tee kaksi nyyttiä leivinpaperista ja foliosta. Leikkaa molemmista kaksi neliötä. Aseta folio alle ja leivinpaperi päälle.
- Nosta molempien papereiden päälle yksi feta. Jaa tomaatit fetajuustojen viereen. Hienonna kevätsipuli ja ripottele fetan päälle. Lisää annoksiin basilikanlehdet ja kaprikset. Mausta chilillä ja pippurilla. Lorauta joukkoon valkoviiniä.
- Kuumenna grilli. Rypistä folio reunoilta nyytiksi, mutta älä sulje kiinni. Grillin aromit pääsevät paremmin kiinni juustoon ja tomaatteihin. Grillaa noin 25 minuuttia.
- Keitä pasta ja valuta se. Jätä pasta kattilaan. Lusikoi pehmennyt feta ja muut ainekset kattilaan, sekoita. Tarjoile heti.
Katso myös: Grillattu feta eli grillifeta on uunifetan sesonkiserkku – 3 tapaa grillata fetaa
Anna.fi/ruoka: Grillattua fetaa ja pikkuporkkanoita
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillifetapasta