Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Hatsapuri

Hatsapuri on alkujaan georgialainen paimentolaisruoka, josta on lukuisia eri ohjeita. Tässä versiossa hurmaa on pizzamainen kuoritaikina ja kolmen juuston sekoitus.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hatsapuri, taikina

2 d vettä
2 dl maitoa
1 pussi (11 g) kuivahiivaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
2 rkl rypsiöljyä
n. 9 dl vehnäjauhoja

Hatsapuri, täyte

250 g ricottajuustoa
200 g fetajuustoa
2 dl mozzarellajuustoa raastettuna
1 kananmuna
1 valkosipulinkynsi
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
8 kananmunaa

Voitelu

1 kananmuna

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hatsapuri

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X