Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Herukka-aperol-jäähilejuoma

Lämpimän kesän herkkuhetkellä maistuu viileä herukka-aperolhilee tai jäähilejuoma.

Ainekset

  • 500 g tuoreita puna-tai valkoherukoita
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 dl appelsiinimehua
  • ½ dl Aperol-katkeroa

Valmistusohje

1. Nosta kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja aja tasaiseksi. Valuta seos yksinkertaisen harson tai tiheän siivilän läpi.

2. Valuta seos kannelliseen astiaan ja nosta pakkaseen. Kun seos on puoliksi jäätynyt, sekoita sitä haarukalla niin, että jääkiteet sekoittuvat liemeen. Toista tämä useita kertoja, kunnes seos on tasaisesti jäätynyt ja rakenteeltaan sohjoista.

3. Raaputa seos haarukalla hileiseksi, ja nosta tarjoilulaseihin. Tarjoa heti.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 14/17.

Lisää viileitä kesäpäivän herkkuja:

mansikkamargarita-mehujäät

Mansikkamargarita-mehujäät

Jogurtti_granolajaatelo

Helpot jogurtti-granolajäätelöpuikot

vadelmajäätelö

Vadelmajäätelö

Ruoka.fi: Banaani-vadelmamehujäät


Kommentoi

Kommentoi juttua: Herukka-aperol-jäähilejuoma

Sinun täytyy kommentoidaksesi.