Reseptit
Kiitos

Herukkainen vadelmahillo

Herukkaiseen vadelmahilloon sopivat punaiset ja valkoiset viinimarjat. Tilkka likööriä piristää makua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
250 g puna- ja valkoherukoita
250 g vadelmia
1 dl vadelma- tai metsämansikkalikööriä
165 g (1/2 rasiaa) hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

1. Mittaa peratut marjat ja likööri kattilaan. Kuumenna kunnes marjat höyrystyvät ja kaada joukkoon hillo-marmeladisokeri. Sekoita varovasti ja kuumenna kiehuvaksi. Vähennä lämpöä ja keitä noin 10 minuuttia.

2. Anna hillon jäähtyä puoli tuntia, ja kaada se kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit kansilla.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 15/16.

Herukat ja vadelmat säilöön myös näillä ohjeilla:

Vadelmahillo

herukkahyytelö

Kirkas herukkahyytelö

herukkahyytelö

Kuulas herukkahyytelö

Ruoka.fi: Mustikka-vadema-chiahillo

Keskustelu

Kommentoi juttua: Herukkainen vadelmahillo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X