Herukkasalaatti
Herukkasalaatti on helppo jälkiruoka, johon voi sekoittaa niin punaisia, valkoisia kuin mustiakin herukoita. Kuohkea ja makea kastike kesyttää kirpakat herukat.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
- 4 dl mustia tai punaisia viinimarjoja
- 4 dl valkoisia viinimarjoja
Kastike
- 2 dl kuohukermaa tai 4 dl ranskankermaa
- 1 tlk paahdettua kondensoitua maitoa tai 200 g halvaa
Valmistusohje
1. Perkaa marjat tarjoiluastioihin.
2. Vaahdota kerma ja mausta se paahdetulla kondensoidulla maidolla tai murustetulla halvalla.
Kokeile myös muita marjaisia jälkiruokia: Marjasalaatti Hedelmäsalaatti ja jogurttikastike Mansikkajälkiruoka Ruoka.fi: Kesäinen marjasalaatti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Herukkasalaatti