Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Herukkasalaatti

Herukkasalaatti on helppo jälkiruoka, johon voi sekoittaa niin punaisia, valkoisia kuin mustiakin herukoita. Kuohkea ja makea kastike kesyttää kirpakat herukat.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 dl mustia tai punaisia viinimarjoja
  • 4 dl valkoisia viinimarjoja

Kastike

  • 2 dl kuohukermaa tai 4 dl ranskankermaa
  • 1 tlk paahdettua kondensoitua maitoa tai 200 g halvaa

Valmistusohje

1. Perkaa marjat tarjoiluastioihin.

2. Vaahdota kerma ja mausta se paahdetulla kondensoidulla maidolla tai murustetulla halvalla.

Kokeile myös muita marjaisia jälkiruokia: Marjasalaatti Hedelmäsalaatti ja jogurttikastike Mansikkajälkiruoka Ruoka.fi: Kesäinen marjasalaatti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Herukkasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.