Reseptit
4
Kiitos

Herukkasalaatti

Herukkasalaatti on helppo jälkiruoka, johon voi sekoittaa niin punaisia, valkoisia kuin mustiakin herukoita. Kuohkea ja makea kastike kesyttää kirpakat herukat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 dl mustia tai punaisia viinimarjoja
4 dl valkoisia viinimarjoja

Kastike

2 dl kuohukermaa tai 4 dl ranskankermaa
1 tlk paahdettua kondensoitua maitoa tai 200 g halvaa

Valmistusohje

1. Perkaa marjat tarjoiluastioihin.

2. Vaahdota kerma ja mausta se paahdetulla kondensoidulla maidolla tai murustetulla halvalla.

Kokeile myös muita marjaisia jälkiruokia:
Marjasalaatti
Hedelmäsalaatti ja jogurttikastike
Mansikkajälkiruoka
Ruoka.fi: Kesäinen marjasalaatti

Keskustelu

Kommentoi juttua: Herukkasalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X