Reseptit
4
Kiitos

Intialainen quorn curry

Pakastealtaasta löytyvä quorn on hyvä proteiinin lähde kasvisruokavalioon. Intialaiset mausteet tekevät tästä vegeherkusta hykerryttävän hyvän. Tarjoile quorn-curry keitetyn basmatiriisin, naanleivän ja raikkaan raita-jogurttikastikkeen kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Quorn-curry:

1 ps (300 g) pakastequorn-sieniproteiinikuutioita
1 dl turkkilaista jogurttia

Mausteseos

2 tl korianterinsiemeniä
1 tl sinapinsiemeniä
1 tl kurkumaa
1 tl jauhettua juustokuminaa
½ tl kardemummaa
½ tl kanelia
pala punaista chiliä
2 valkosipulinkynttä
1 rkl raastettua inkivääriä

Lisäksi

1 sipuli
1 rkl öljyä
1 prk (200 g) paseerattua tomaattia
2–3 rkl hienonnettua korianteria

Valmistusohje

1. Valmista mausteseos morttelissa. Murskaa ensin korianterinsiemenet ja sinapinsiemenet. Lisää loput mausteet ja paloiteltu chili ja valkosipulinkynnet sekä raastettu inkivääri. Sekoita ainekset hakkaamalla tahnaksi. Sekoita tahna ja jogurtti kulhossa ja lisää joukkoon quorn-kuutiot. Anna maustua 15 minuuttia.

2. Kuori ja hienonna sipuli ja paahda pannulla öljyssä 5 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää maustetut quorn-kuutiot ja tahna. Lisää joukkoon tomaattisose. Anna kastikkeen muhia kannen alla 20 minuuttia.

3. Koristele annos korianterilla.

Lisää reseptejä:

Linssi-kasvispata
Intialainen pinaattimuhennos eli palak paneer
Ruoka.fi: Intialainen kukkakaalibiryani

Keskustelu

Kommentoi juttua: Intialainen quorn curry

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X