Reseptit
2
Kiitos

Italialainen munakas

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 kananmunaa
rasia versoseosta tai mizunaa
0.5 dl raastettua parmesaanijuustoa
tilkka kermaa
suolaa
mustapippuria
kirsikkatomaatteja
pinjansiemeniä
balsamisiirappia

Valmistusohje

Italialainen munakas täytetään kirsikkatomaateilla ja tarjotaan raikkaiden versojen ja paahdettujen pinjansiementen kera. Italialainen munakas on oiva iltapala kahdelle tai alkupala neljälle.

1. Riko munat kulhoon, sekoita joukkoon parmesaaniraaste, kerma, suola ja pippuri. Lisää puolet versoseoksesta mukaan.

2. Puolita kirsikkatomaatit. Kaada munakasseos pannulle, lisää kirsikkatomaatit. Paista kunnes munakas on hyytynyt.

3. Paahda pannulla pinjansiemeniä hetki. Sekoita versoseoksen joukkoon öljyä.

4. Leikkaa munakas annospaloiksi, asettele lautasille. Lisää munakkaan viereen tai päälle öljyistä versoseosta. Ripottele sen päälle pinjansiemeniä ja balsamisiirappiraitoja.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Italialainen munakas

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X