Reseptit
alle 30 min
2
Kiitos

Italialainen munakas

Italialainen munakas täytetään kirsikkatomaateilla ja tarjotaan raikkaiden versojen sekä paahdettujen pinjansiementen kera. Nauti lisänä rapeakuorista leipää.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Italialainen munakas:

4 kananmunaa
rasia versoseosta tai mizunaa
1/2 dl raastettua parmesaanijuustoa
tilkka kermaa
suolaa
mustapippuria
kirsikkatomaatteja
pinjansiemeniä
balsamisiirappia

Valmistusohje

1. Riko munat kulhoon, sekoita joukkoon parmesaaniraaste, kerma, suola ja pippuri. Lisää puolet versoseoksesta mukaan.

2. Puolita kirsikkatomaatit. Kaada munakasseos pannulle, lisää kirsikkatomaatit. Paista kunnes munakas on hyytynyt.

3. Paahda pannulla pinjansiemeniä hetki. Sekoita versoseoksen joukkoon öljyä.

4. Leikkaa munakas annospaloiksi, asettele lautasille. Lisää munakkaan viereen tai päälle öljyistä versoseosta. Ripottele sen päälle pinjansiemeniä ja balsamisiirappiraitoja.

Katso myös: Osaatko valmistaa munakkaan? Näin onnistut varmasti – katso 5 parasta ohjetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Italialainen munakas

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X