Reseptit
30-60 min
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Itämaiset lihapyörykät

Ainekset

Lisää kauppalistalle
750 g lampaan- tai karitsanjauhelihaa
2 sipulia
2 rkl oliiviöljyä
1 tl kanelia
½ tl chiliä
1 dl paprikajauhetta
1 ½ dl vihreitä oliiveja silputtuna
2 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta
Mainos

Lisäksi:

200 g halloumi-juustoa

Valmistusohje

Itämaiset lihapyörykät

Itämaiset lihapullat sopivat pikkunaposteltavaksi lämimänä ja kylmänä. Itämaiset lihapullat sopivat hyvin myös noutopöytään.

1. Silppua sipulit. Kuumenna tilkka öljyä pannussa ja kuullota sipuli ja mausteet. Jäähdytä.

2. Sekoita keskenään jauheliha, hienonnetut oliivit ja sipuliseos.

3. Jaa taikina noin 20 osaan ja pyöritä pulliksi. Kuutioi halloumi ja pistä jokaiseen pullaan juustopala.

4. Kypsennä pullia 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

5. Pullat ovat hyviä sekä lämpiminä että kylminä.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Itämaiset lihapyörykät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X