Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Juures-kinkkupizza

Nyt pizzan herkkupohja syntyy juureksista!

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Pohja

  • 150 g palsternakkaa
  • 100 g porkkanaa
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • ½ dl riisijauhoja
  • 1 tl pizzamaustetta
  • ripaus suolaa

täyte

  • 100 g ilmakuivattua kinkkua
  • rucolasalaattia

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta palsternakka ja porkkana hienoksi raasteeksi. Jos porkkana on kovin mehukas, painele siitä pois nestettä. Sekoita kulhossa raasteet, kanamunat, juustoraaste ja riisijauho. Mausta seos pizzamausteella ja suolalla.

2. Jaa juuresmassa leivinpaperoidulle uunipellille neljään kasaan ja levitä massasta lastalla ohuita pyöreitä levyjä.

3. Paista pohjia 200 asteisessa uunissa 15–18 minuuttia. Levitä pinnalle ilmakuivattua kinkkua ja rucolasalaattia.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 4/2017.

Pizzaa uudella vivahteella:

Parmankinkku-viikuna-kukkakaalipizza

Kukkakaalipizza parmankinkulla ja viikunalla

boysenmarja_tortillapizzat

Boysenmarja-tortillapizza

gluteeniton pizzapohja

Gluteeniton pizzapohja

Ruoka.fi: Kesäkurpitsa-oliivipizza


Kommentoi

Kommentoi juttua: Juures-kinkkupizza

Sinun täytyy kommentoidaksesi.